Число на желанието на сърцето 2 – значение


Число на желанието на сърцето 2 – значение
Снимка: iStock/Guliver

В нумерологията число на желанието на сърцето разкрива нашата индивидуалност, вътрешния ни стремеж, личните ни симпатии и антипатии, житейската ни позиция, принципите, които отстояваме, и целите, които си поставяме.

По правило, ЧЖС се определя като се съберат числовите стойности на всички ГЛАСНИ БУКВИ в трите имена по рождение.

ВИЖТЕ КАК ДА ПРЕСМЕТНЕТЕ СВОЕТО ЧИСЛО ТУК!

Ако числото на желанието на сърцето ви е 2:

Вие сте мек и внимателен. Услужливи сте и се стремите никога да не засегнете събеседника си. Зависите прекалено много от одобрението и признанието на останалите, критиката понякога ви засяга и изпитвате раздразнение. Не обичате самотата. Любовта ви е жизнено необходима.

По душа сте искрени, милосърдни и добронамерени. Стремите се към покой и хармония – в учението, любовта и кариерата, но когато ви провокират, сте способни да се борите и да отстоявате своите възгледи. Всъщност предпочитате метода на убеждението пред агресията. Понякога изглеждате прекалено скромни, дори слабохарактерни – вашият подсъзнателен стремеж към хармония ви кара да избягвате спорове и разногласия. Откроявате се с чувствителност, любов към красотата и изкуството, което е съчетано с вродената ви неприязън към всичко вулгарно, грубо и неприятно. Превърнете чувствителността си в изтънчена артистичност.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама