Число на желанието на сърцето 6 – значение


Число на желанието на сърцето 6 – значение
Снимка: iStock

В нумерологията число на желанието на сърцето разкрива нашата индивидуалност, вътрешния ни стремеж, личните ни симпатии и антипатии, житейската ни позиция, принципите, които отстояваме, и целите, които си поставяме.

По правило, ЧЖС се определя като се съберат числовите стойности на всички ГЛАСНИ БУКВИ в трите си имена по рождение.

ВИЖТЕ КАК ДА ПРЕСМЕТНЕТЕ СВОЕТО ЧИСЛО ТУК!

Ако числото на желанието на сърцето ви е 6:

Идеалисти в любовта и непоправими романтици. Отрупвате партньора си с подаръци и внимание, но понякога стигате до крайност с покровителството си. Заслепени сте и не забелязвате недостатъците на обожаваните от вас хора и страдате, когато се сблъскате с истинското им лице. В отговор на вашите чувства изисквате ответна любов и признателност. Обичате да ви се възхищават. Душата ви е пълна с неподправено съчувствие, дълбоко съпреживявате чуждото нещастие.

Предани сте на тези, които обичате, придържате се към семейните норми и традиции. Имате твърди убеждения какво е правилно и какво неправилно. С възрастта принципите ви става още по-непоклатими. Когато чувството ви за справедливост е оскърбено, можете да проявите дори грубост. Мисията ви е да оказвате помощ на другите, отстоявайки разбиранията си за красота, любов и справедливост. Позволите ли някому да внесе съмнение във вашата вяра, животът ви ще се сгромоляса.

Контролирайте потребността си да дарявате добро, за да не бъдете изненадани от прояви на неблагодарност. Помагайте им в това, което те действително искат да правят, а не в това, което вие смятате за правилно. Понякога сте толкова обсебени от желанието да реализирате своите идеи, че игнорирате чуждото мнение. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама