Цветовете, които ще ви донесат късмет през август според зодията


Цветовете, които ще ви донесат късмет през август според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Това са цветовете, които ще ви помогнат да привлечете късмет през август, да постигнете победи и успехи в кариерата и любовта в зависимост от зодията ви. Според астролозите определени цветове привличат късмета като магнит към различни знаци на зодиака. 

Овен

Цветът, който ще донесе късмет на Овена през август, е яркочервеното. Той ще го изпълни със сила, самочувствие и желание за победа. Може да се използва не само в дрехите, но и в интериорната декорация както у дома, така и на работното място.

Телец

Нежният нюанс на синьото ще донесе късмет в работата на Телеца. Розовото и комбинацията от зелено и жълто са чудесна опция за постигане на хармония в личните отношения.

Близнаци

За енергичните представители на знака, жълтото и зеленото са най-подходящите цветове през август. И двата цвята ще привлекат късмет в любовта и бизнеса.

Рак

Сивото ще донесе късмет на Раците. Понякога този цвят може дори да ги зареди с положителна енергия.

Лъв

При наличието на негативни събития, които не са изключени в живота на Лъва през август, добре е той да заложи на дрехи в бял цвят.

Дева

Девите трябва да отдадат предпочитание на дрехите в зелено и кафяво през този месец. Зеленото символизира просперитет. Този цвят привлича парите в живота на Девата.

Везни

Везните трябва да обърнат внимание на пастелните нюанси на синьо и светло зелено. Те ще им помогнат да намерят любовта. Цветът аква ще им помогне да постигнат успех в кариерата си.

Скорпион

Лилавото ще примами късмета в бизнеса на Скорпиона. Този цвят ще спаси представителите на знака от негативни емоции, а черното ще се превърне в техен талисман в любовта.

Стрелец

Всички нюанси на лилавото са чудесно допълнение към гардероба на Стрелеца и са добри за декориране на спалня. А синьото и червеното ще привлекат късмета в кариерата му.

Козирог

Светлите цветове (нежно розово, бяло и бежово) ще помогнат за запазване на спокойствието, което е толкова важно за Козирозите.

Водолей

Светлите нюанси на синьо и зелено ще внесат хармония в живота на Водолея през август, докато сребристото ще привлече късмета в бизнеса.

Риби

Ярките цветове зареждат Рибите с увереност. Най -добрият избор за представителите на този знак за последния летен месец са дрехите в лилаво и оранжево.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама