Ето какво разкрива любимото ви число


Ето какво разкрива любимото ви число
Снимка: iStock/Guliver

Ако ни кажете любимото ви число, може да разкрием много за същността ви и за живота ви като цяло. 

Любимо число 1

По природа сте доста чувствителна, но и раздразнителна личност. Страхувате се от нови неща, както и да поемате рискове. За вас е важно да имате стабилна връзка, не обичате самотата. Хората ви харесват, защото умеете да изслушвате и сте състрадателни. Помагате на всеки, изпаднал в беда. 

 Любимо число 2

Умеете да контролирате емоциите си, дори много хора ви смятат за студена личност. В същото време, обаче, във вас ври и кипи от чувства. Но пък имайте предвид, че малко са хората като вас, които запазват хладнокръвие. Това много ви помага и ще продължава да ви помага, защото вдъхвате респект и не рухвате дори при големи трудности. 

Любимо число 3

На вас можем само да се възхищаваме. Вие сте уверена личност, на която не й пука да каже истината в очите. Не ви интересува хорското мнение, верни сте на себе си и на убежденията си. Страшно много се раздавате за хората, които обичате. Но не позволявате да ви се качват на главата. Поздравления! Събрали сте силен характер и топло сърце в едно.

Любимо число 4

За вас е важна стабилността. Да си имате собствено жилище, достатъчно спестявания и да не зависите от никого. Да създадете здраво семейство също ви е приоритет. Прекалено много се притеснявате, обаче. Хиперболизирате проблемите и все треперите за нещо. Това не ви се отразява добре нито на здравето, нито на психиката.

Любимо число 5

Страшно силна и уверена личност. Другите ви уважават, вслушвате се в думите ви и има защо. Освен силна интуиция, вие притежавате и блестящ ум. Винаги сте с няколко хода напред и този, който ви подцени, много скоро ще си ближе раните.

Любимо число 6

Вие сте по-нестандартна персона. Мислите различно, действате различно и много хора са любопитни да ви опознаят отблизо. Знаете как да зарадвате човек – изненадите ви се помнят цял живот. Щастливец е този, в когото се влюбите. Вие сте чудесен партньор, а в леглото сте направо виртуоз.

 Любимо число 7

Вие сте темпераментна личност. Имате си принципи, които за нищо на света не бихте пренебрегнали, дори и в името на любовта. Взискателни сте и ако някой не е на вашето ниво, просто го разкарвате от живота си. Самотата не ви плаши. В работата си се справяте чудесно, но не ви се нрави, когато ви командват. Това не е просто приумица или глезотия, просто вие сте родени да бъдете лидери.

Любимо число 8

Обичате да си угаждате – хубави дрехи, скъпи парфюми, качествена храна. Мислите изключително трезво – за какво са ви пари, ако не можете да се насладите на удоволствията, които могат да ви донесат! Обаче трудно се влюбвате. За вас не е достатъчна само емоцията, трябва партньорът ви да притежава и доста качества, за да ви спечели.

Любимо число 9

Имате страхотно чувство за хумор, но сте и малко непредсказуеми. Много добре анализирате нещата и винаги намирате правилните решения. Интересното е, че в интимен план хората, чието любимо число е 9, се делят на две крайно противоположни категории: тези, които са само с един партньор за цял живот и тези, които обичат секса за една нощ.

Ако любимото ви число се състои от повече цифри, просто трябва да ги съберете до получаване на едноцифрено число. Например, любимото ви число е 23: 2+3=5. Значи за вас отговаря описанието на любимо число 5.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама
Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


 • Тези зодии ще имат невиждан късмет през...
  Тези зодии ще имат невиждан късмет през втората половина на 2022

  Представителите на тези 4 зодии ще имат повече късмет от останалите през втората половина на 2022 година. Те ще станат истински галеници на съдбата и ще усетят това във всяка една сфера на живота си. Овен  Овенът ще стане любимец на съдбата след юни. Той ще получи възможности за придобиване на богатство,...

 • Късметче за всяка зодия за 22 юни...
  Късметче за всяка зодия за 22 юни

  Овен Стара любов ще се завърне в живота ви и ще ви върне вярата в хората и това, че те се променят истински. Телец Заслужавате всичко хубаво под слънцето и ще го получите. Близнаци Очаква ви любовна магия незабравима. Любовно пожелание за 22 юни според зодията Рак Нова кола, за която...

 • Хороскоп за днес, 23 юни...
  Хороскоп за днес, 23 юни

  Овен През тази ден ще имате сили за изключителни подвизи. Сега е моментът да заложите бъдещето на големи дела и грандиозни планове. Телец  Денят е подходящ за работа и бизнес - бъдете активни, преследвайте целите си. Продължете започнатото, но отложете преговорите за по-сложните проекти. Близнаци Днес...

 • Зодиите, които ще имат много ПАРИ през...
  Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли

  Лятото е любим сезон на малки и големи. Това е времето, когато хората се отдават на почивки, екскурзии и много забавления. Именно затова, често парите не стигат и в един момент се чудим къде е отишла заплатата. За някои зодиакални знака, обаче, това няма да е проблем. Те могат да направят своите смели...

 • Хороскоп за днес, 22 юни...
  Хороскоп за днес, 22 юни

  Овен Това е ден за промени. Всяко преместване на мебелите или дребни ремонти ще протекат без да ги усетите и ще донесат още уют в дома ви. Телец Това е ден, в който да внимавате какво говорите. В никакъв случай не лъжете. Ако искате да постигнете нещо, вярвайте в силата на думите и ги използвайте правилно. Късметче...

 • Късметче за всяка зодия за 23 юни...
  Късметче за всяка зодия за 23 юни

  Овен Оставете сърцето ви да ви води днес, то няма да сбърка правилната посока. Телец Очаква ви пътуване, изпълнено с приключения. Близнаци Днес ще сте звездата на работа. Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли Рак Днес е ден за мечти. Какво си пожелаете, ще се сбъдне. Лъв Очаквайте...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама