Ето какво разкрива любимото ви число


Ето какво разкрива любимото ви число
Снимка: iStock/Guliver

Ако ни кажете любимото ви число, може да разкрием много за същността ви и за живота ви като цяло. 

Любимо число 1

По природа сте доста чувствителна, но и раздразнителна личност. Страхувате се от нови неща, както и да поемате рискове. За вас е важно да имате стабилна връзка, не обичате самотата. Хората ви харесват, защото умеете да изслушвате и сте състрадателни. Помагате на всеки, изпаднал в беда. 

 Любимо число 2

Умеете да контролирате емоциите си, дори много хора ви смятат за студена личност. В същото време, обаче, във вас ври и кипи от чувства. Но пък имайте предвид, че малко са хората като вас, които запазват хладнокръвие. Това много ви помага и ще продължава да ви помага, защото вдъхвате респект и не рухвате дори при големи трудности. 

Любимо число 3

На вас можем само да се възхищаваме. Вие сте уверена личност, на която не й пука да каже истината в очите. Не ви интересува хорското мнение, верни сте на себе си и на убежденията си. Страшно много се раздавате за хората, които обичате. Но не позволявате да ви се качват на главата. Поздравления! Събрали сте силен характер и топло сърце в едно.

Любимо число 4

За вас е важна стабилността. Да си имате собствено жилище, достатъчно спестявания и да не зависите от никого. Да създадете здраво семейство също ви е приоритет. Прекалено много се притеснявате, обаче. Хиперболизирате проблемите и все треперите за нещо. Това не ви се отразява добре нито на здравето, нито на психиката.

Любимо число 5

Страшно силна и уверена личност. Другите ви уважават, вслушвате се в думите ви и има защо. Освен силна интуиция, вие притежавате и блестящ ум. Винаги сте с няколко хода напред и този, който ви подцени, много скоро ще си ближе раните.

Любимо число 6

Вие сте по-нестандартна персона. Мислите различно, действате различно и много хора са любопитни да ви опознаят отблизо. Знаете как да зарадвате човек – изненадите ви се помнят цял живот. Щастливец е този, в когото се влюбите. Вие сте чудесен партньор, а в леглото сте направо виртуоз.

 Любимо число 7

Вие сте темпераментна личност. Имате си принципи, които за нищо на света не бихте пренебрегнали, дори и в името на любовта. Взискателни сте и ако някой не е на вашето ниво, просто го разкарвате от живота си. Самотата не ви плаши. В работата си се справяте чудесно, но не ви се нрави, когато ви командват. Това не е просто приумица или глезотия, просто вие сте родени да бъдете лидери.

Любимо число 8

Обичате да си угаждате – хубави дрехи, скъпи парфюми, качествена храна. Мислите изключително трезво – за какво са ви пари, ако не можете да се насладите на удоволствията, които могат да ви донесат! Обаче трудно се влюбвате. За вас не е достатъчна само емоцията, трябва партньорът ви да притежава и доста качества, за да ви спечели.

Любимо число 9

Имате страхотно чувство за хумор, но сте и малко непредсказуеми. Много добре анализирате нещата и винаги намирате правилните решения. Интересното е, че в интимен план хората, чието любимо число е 9, се делят на две крайно противоположни категории: тези, които са само с един партньор за цял живот и тези, които обичат секса за една нощ.

Ако любимото ви число се състои от повече цифри, просто трябва да ги съберете до получаване на едноцифрено число. Например, любимото ви число е 23: 2+3=5. Значи за вас отговаря описанието на любимо число 5.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама