Говорете красиво и животът ви ще стане по-хубав!


Говорете красиво и животът ви ще стане по-хубав!
Снимка: iStock

Прекалените, безсмислени разговори разпиляват вашата енергия.

Когато нещо се случи в живота ви, дори и да е много тежко, опитайте една практика - не казвайте на никого за това, колкото и да ви се иска. Случва се нещо - пазете го в себе си, тогава ще запазите в себе си силата и потенциала на този инцидент.

Също така, когато някой се опита да ви привлече в своите истории - запазете спокойствие и наблюдавайте емоциите си, не им позволявайте да ви контролират и да се замесвате в живота на други хора.

Думите и мислите влияят на живота ни. ДНК възприема човешката реч.

Учените стигнаха до изумително заключение: ДНК възприема човешката реч. „Ушите ѝ“ са пряко адаптирани да улавят звукови вибрации.

Молекулите на наследственост получават акустична и светлинна информация: безшумното четене достига до клетъчните ядра чрез електромагнитни канали. Един текст лекува наследствеността, а друг го травмира.

Милите думи събуждат резервните възможности на генетичния апарат. Проклятието унищожава вълновите програми и затова нарушава нормалното развитие на тялото.

Истината е, че генетичният апарат не е безразличен към това, за което мислим, какви книги четем и какво слушаме. Всичко е отпечатано във вълновия геном, тоест вълновата генетична програма, която променя наследствеността и програмата на всяка клетка в една или друга посока. Така че, думата може да причини болест, но може и да излекува човек. И ДНК не прави разлика между това дали вие общувате с жив човек или с героя на телевизионен сериал.

Как думите и мислите влияят на живота ни

Замисляли ли сте се за факта, че думите и мислите влияят на живота ни?

Всъщност те не просто влияят, те оформят нашата реалност! И какъв живот ще живееш зависи от това, което казваш! Ако сте гледали филма „Голямата тайна на водата“, тогава вероятно ще си спомните, че водата е в състояние да възприема, запазва и предава информация дори толкова фина, колкото човешката мисъл, емоция, да не говорим за думи. Под тяхното влияние цялата структура на водата, нейната молекула се променя и тъй като ние самите сме съставени от вода, то съответно, човек може да повлияе на здравето и тялото си с дума и мисъл. Нека разгледаме най-често срещаните фрази в живота ни какво получаваме от тях.

ЗАКОНИТЕ НА СЪДБАТА, КОИТО УПРАВЛЯВАТ ЖИВОТА НИ

Спомнете си колко често казвате: „Аз изобщо не чувам нищо (не виждам, не чувствам и т.н.) !!!“ Какво мислите, че тези думи ще донесат в живота ви? - Разбира се, заболявания на очите, ушите, носа.

Ако говорите и мислите - „дебел съм“ – получавате още излишни килограми.

Казвайки „отслабвам“ - вие се разболявате и започвате да се чувствате по-зле, защото думата „отслабване“ също може да се тълкува като загуба на сили и здраве. Заменете тази фраза с „аз съм по-слаба“ - и тогава тази мисъл ще започне да ви влияе положително.

Казвайки „нямам пари“, съответно никога няма да сте в изобилие от финансови средства. Фразата „Работя здраво и често парите идват при мен!“ помага за привличане на финанси.

Заменяйки негативните мисли и думи с положителни, вие създавате пространство на любов и позитив около себе си и в този случай всичко отрицателно ще си отиде. И произнасяйки думите „обичам“ и „благодаря“, вие променяте и влияете на целия свят. Нека да даваме усмивка, любов, благодарност и прошка възможно най-често, създавайки чисти светлинни енергии в нашата Вселена.

Има много отрицателни думи, които влияят на нашия житейски сценарий, но сега мисля, че вие ​​сами можете да ги проследите в речта си и да не им позволявате да навредят на живота ви!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама