Говорете красиво и животът ви ще стане по-хубав!


Говорете красиво и животът ви ще стане по-хубав!
Снимка: iStock

Прекалените, безсмислени разговори разпиляват вашата енергия.

Когато нещо се случи в живота ви, дори и да е много тежко, опитайте една практика - не казвайте на никого за това, колкото и да ви се иска. Случва се нещо - пазете го в себе си, тогава ще запазите в себе си силата и потенциала на този инцидент.

Също така, когато някой се опита да ви привлече в своите истории - запазете спокойствие и наблюдавайте емоциите си, не им позволявайте да ви контролират и да се замесвате в живота на други хора.

Думите и мислите влияят на живота ни. ДНК възприема човешката реч.

Учените стигнаха до изумително заключение: ДНК възприема човешката реч. „Ушите ѝ“ са пряко адаптирани да улавят звукови вибрации.

Молекулите на наследственост получават акустична и светлинна информация: безшумното четене достига до клетъчните ядра чрез електромагнитни канали. Един текст лекува наследствеността, а друг го травмира.

Милите думи събуждат резервните възможности на генетичния апарат. Проклятието унищожава вълновите програми и затова нарушава нормалното развитие на тялото.

Истината е, че генетичният апарат не е безразличен към това, за което мислим, какви книги четем и какво слушаме. Всичко е отпечатано във вълновия геном, тоест вълновата генетична програма, която променя наследствеността и програмата на всяка клетка в една или друга посока. Така че, думата може да причини болест, но може и да излекува човек. И ДНК не прави разлика между това дали вие общувате с жив човек или с героя на телевизионен сериал.

Как думите и мислите влияят на живота ни

Замисляли ли сте се за факта, че думите и мислите влияят на живота ни?

Всъщност те не просто влияят, те оформят нашата реалност! И какъв живот ще живееш зависи от това, което казваш! Ако сте гледали филма „Голямата тайна на водата“, тогава вероятно ще си спомните, че водата е в състояние да възприема, запазва и предава информация дори толкова фина, колкото човешката мисъл, емоция, да не говорим за думи. Под тяхното влияние цялата структура на водата, нейната молекула се променя и тъй като ние самите сме съставени от вода, то съответно, човек може да повлияе на здравето и тялото си с дума и мисъл. Нека разгледаме най-често срещаните фрази в живота ни какво получаваме от тях.

ЗАКОНИТЕ НА СЪДБАТА, КОИТО УПРАВЛЯВАТ ЖИВОТА НИ

Спомнете си колко често казвате: „Аз изобщо не чувам нищо (не виждам, не чувствам и т.н.) !!!“ Какво мислите, че тези думи ще донесат в живота ви? - Разбира се, заболявания на очите, ушите, носа.

Ако говорите и мислите - „дебел съм“ – получавате още излишни килограми.

Казвайки „отслабвам“ - вие се разболявате и започвате да се чувствате по-зле, защото думата „отслабване“ също може да се тълкува като загуба на сили и здраве. Заменете тази фраза с „аз съм по-слаба“ - и тогава тази мисъл ще започне да ви влияе положително.

Казвайки „нямам пари“, съответно никога няма да сте в изобилие от финансови средства. Фразата „Работя здраво и често парите идват при мен!“ помага за привличане на финанси.

Заменяйки негативните мисли и думи с положителни, вие създавате пространство на любов и позитив около себе си и в този случай всичко отрицателно ще си отиде. И произнасяйки думите „обичам“ и „благодаря“, вие променяте и влияете на целия свят. Нека да даваме усмивка, любов, благодарност и прошка възможно най-често, създавайки чисти светлинни енергии в нашата Вселена.

Има много отрицателни думи, които влияят на нашия житейски сценарий, но сега мисля, че вие ​​сами можете да ги проследите в речта си и да не им позволявате да навредят на живота ви!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама