Guerlain заложиха на изкуствен интелект, за да почетат най-стария си парфюм (ВИДЕО)


Guerlain заложиха на изкуствен интелект, за да почетат най-стария си парфюм (ВИДЕО)
Снимка: стоп кадър

Рекламодателите и агенциите продължават да се борят с това как бързото развитие на генеративния изкуствен интелект ще се отрази на ежедневните проблеми, но и на по-екзистенциалните. И въпреки че често се свързва с най-напредналите в технологиите компании, изкуственият интелект намери място и в Maison Guerlain - френска луксозна къща, която е на почти 200 години.

Вижте още: Робот помага на учените в борбата с жегите в САЩ

За да отпразнува своя емблематичен аромат Flacon aux Abeilles, Maison Guerlain работи с базираната в Париж творческа агенция Mnstr, за да създаде кратък филм, който обръща поглед към 170-годишната история на така наречената Bee Bottle и предсказва оптимистично бъдеще след 170 години.

Краткото видео, озаглавено „Роден през 1853 година. Създаден за бъдещето“ е двуминутно клипче, което представя безпроблемна последователност от изображения, вдъхновени от Bee Bottle, които се преобразуват с променящата се тайнствена естетика, обичайна за изкуството на изкуствения интелект.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама