Жена роди близнаци в две различни години


Жена роди близнаци в две различни години
Снимка: iStock

Жителка на американския щат Калифорния започнала да ражда на връх Нова година. В резултат на това тя има близнаци - момче и момиче, едното от които е родено в 23:45 ч., а второто, с разлика от 15 минути, точно в полунощ, съобщи New York Post.

Първо се е родило момчето с тегло от 2,8 килограма, "по-малката" му сестра тежала 2,5 килограма. Тяхната майка Фатима Мадригал призна, че намира за невероятно да има деца близнаци с различни рождени дни и години. Акушерката, която израждала бебетата, нарече случая един от най-запомнящите се в кариерата си.

Новородените на име Алфредо Антонио и Айлин Йоланда не са първите деца в семейство на Мадригал. Тя вече отглежда две момиченца и едно момче със съпруга си Робърт Трухильо.

По-рано стана известно за сиамски близнаци от индийския щат Пенджаб, които имали дарбата да ремонтират техника. Те били назначени на работа като електротехници в държавна компания и започнали да получават две заплати. 19-годишните сиамски близнаци Сохна и Мохна Сингх живеят в сиропиталище в индийския щат Пенджаб, след като живеещите им в Делхи родители ги оставили там. Близнаците имат два чифта ръце, две сърца, два бъбрека и два гръбначни мозъка. Мъжете обаче имат един черен дроб, жлъчен мехур, далак и крака за двама.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама