Как да посрещнем годината на Бика


Как да посрещнем годината на Бика
Снимка: iStock/Guliver

Как да посрещнем 2021, която ще е под знака на Белия Метален Бик според китайския хороскоп и какви ястия трябва да се избягват на новогодишната трапеза – за това разказа астрологът Лилия Любимова пред радио "Спутник".

Бикът, който ще е опекун на идващата година, обича пиршествата, но много от лакомствата, които обикновено се приготвят за Нова година, не му подхождат. Традиционните месни ястия - предимно от говеждо, ще трябва да бъдат изключени от новогодишното меню, отбеляза астрологът.

"Покровителят на годината няма да е поласкан, ако на трапезата има ястия като желирано говеждо месо или телешки език – тези ястия са забранени на тазгодишната трапеза за 31 декември. Опитайте се да ги замените с риба или пиле", съветва Любимова.

Бикът е гостоприемен домакин. Харесва му, когато на масата има много храна, така че всички да са доволни. Можете да разнообразите менюто за Нова година със сладкиши и зелени салати, смята астрологът.

31 ПОЖЕЛАНИЯ ЗА НОВА ГОДИНА

"Бикът много обича пайове и баници - със зеле, праз, гъби, картофи, както и всякакви сладкиши. Можете да разнообразите менюто с всякакви зеленчукови салати, можете да направите отделна "зелена" чиния, за да угодите на покровителя на идващата година. Бикът се отнася толерантно към алкохола - тук всичко може да е според вашите предпочитания", сподели тя.

Бикът е домашно животно и обича семейния уют. Следователно тази Нова година трябва да се празнува със семейството, като се поканят най-близките ви, което е особено важно сега, когато поради коронавируса не се препоръчва да се ходи на ресторант или да се празнува пищно на обществени места.

В никакъв случай не трябва да се обличате в червено или в друг ярък цвят. "Елиминирайте наситеното червено от цветовете на облеклото. Забравете като цяло за всички прекалено ярки и контрастни тонове. Основните тонове са бяло, млечно, шампанско, бледорозово, бежово, слонова кост, нюд. Приложете същите правила и в избор на цвят за сервиране на масата."

НАПРАВЕТЕ ТОВА В КРАЯ НА ДЕКЕМВРИ ЗА УСПЕШНА 2021

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама