Как се влюбват мъжете и жените?


Как се влюбват мъжете и жените?
Снимка: iStock/Guliver

Любовта от пръв поглед се случва рядко. Нужно е повече време, за да разберете какъв е човекът до вас и дали се съвместими. И струва ли си да се влюбите в него.

Да, повечето хора знаят как да контролират своите чувства. В определени граници, разбира се, но те го правят. И което е най-интересното - за красивите и чувствителни дами се оказва много по-лесно, отколкото за мъжете. А за никой не е тайна, че двата пола се влюбват по различен начин. Вижте как:

Мъжете се влюбват по-бързо

Факт е, че дамите добре знаят всички неприятни последици от неуспешното влюбване. И ги преживяват много по-дълбоко и дълго време, така че за да са сигурни, че рискът ще бъде минимален – те не бързат да се отдадат на чувства. А мъжете претърпяват раздялата много по-лесно, така че нямат нужда да опознаят особено много онези, в които се влюбват. Но ако изведнъж нещо се обърка, те също толкова лесно забравят за провалите си в една връзка.

Мъжете могат да се влюбят в няколко жени едновременно

Да се ​​влюбиш за жените е едно, но за мъжете може да е доста по-различно. Изявена форма на съчувствие, подправена с малко страст. Следователно, за мъжете няма проблем да се влюбят в няколко жени наведнъж, докато има някаква сигурност в по-нататъшните отношения. Но има и такива, които след като са влезли във връзка, не бързат да скъсат с предишни любови, защото никога не знаят какво ще стане.

И двата пола гледат както външния вид, така и характера

Особено когато става въпрос за намиране на дългосрочни отношения. Затова не вярвайте, когато някой ви каже, че мъжете се интересуват само от привлекателен външен вид. Това е важно, но набора от параметри е решаващ и той включва главно характера, интересите и характеристиките на поведението на една дама.

НАЙ-СИЛНИТЕ И КРАСИВИ ЦИТАТИ ОТ ИЗВЕСТНИ КНИГИ

Мъжете се разочароват по-бързо

По някаква причина се смята, че човек мъжът да търси избраницата си с години. Той може, но не иска. Чувствата преминават бързо и остава само упоритост и желание да постигнете това, което искате на всяка цена. По-добре би било той просто да се оттегли при друга красива дама, с която да има поне нормални емоционални отношения, а не взаимодействие между „трофея и победителя“.

Жените имат нужда да чуват „Обичам те“ по-често от мъжете

Разбира се, няма човек, който да не иска да е обичан и обгрижван. Но ако за мъжете любовта може да се изрази чрез действия, жените имат постоянната нужда да чуват тези важни за тях думи: „Обичам те!“ много по-често.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама