Каква карма се крие в датата ви на раждане


Каква карма се крие в датата ви на раждане
Снимка: iStock/Guliver

Кармата ни е заложена в нашата дата на раждане. Ето какво крие тя според периода, в който сме родени. 

1-10 януари

Хората, родени през този период, не обичат споровете и суетата, привързани са към близките си. Те са търпеливи и трудолюбиви. Никога не завиждат на другите. Опитват се да постигнат всичко сами. 

11-19 януари

Тези хора са изключително талантливи и умни. Те държат на думата си. Ценят образованието и винаги имат успех в работата. 

20-29 януари

Хората, родени през този период, притежават следните качества: откровеност, изобретателност и оригиналност. Едновременно с това те ценят приятелство, не обичат ограничения и лесно преодоляват трудностите.

4 ЗНАКА, ЧЕ ТОЗИ ЖИВОТ НЕ ВИ Е ПЪРВИ НА ЗЕМЯТА

30 януари - 8 февруари

Тези личности се отличават с честност и добронамереност към другите. Те не обичат неискрени хора. Впечатляват околните с развитото си чувство за хумор и влечението си към науката и спорта.

9-18 февруари

Тези личности винаги търсят нови усещания, ценят свободата и са новатори в почти всичко. Те имат широк кръг приятели и са изключително харесвани от противоположния пол.

19-29 февруари

Хората, родени в този период, не толерират конфликти. Те се отличават с положително отношение към живота и развити творчески способности. В трудни ситуации не губят вяра.

1-10 март

Родените в началото на март се отличават с повишена чувствителност - те разкриват емоциите и чувствата на другите хора, но същевременно запазват уважението си към тях. Тези личности ценят семейството, но са склонни към лоши навици.

11-20 март

Родените през този период имат богато въображение и постигат успех в почти всяка област, защото знаят как да сбъднат мечтите си. Те са надарени със свръхестествени способности и притежават мощна положителна енергия.

21-31 март

Тези хора ясно следват целите си и никога не се отказват от това, което искат. Те не обичат да се подчиняват. Рядко остават сами.

1-10 април

Хората, родени в този период, с лекота оказват влияние на другите и са в състояние да постигнат това, което искат, защото знаят как да се наслаждават на живота.

10-20 април

Тези хора са отворени към света и общуват с лекота. Те са щедри, симпатични и имат самочувствие. Понякога харчат пари неразумно.

20-30 април

Хората, родени в края на април, обичат красивите неща. За тях са важни материалните и духовните ценности.

1-10 май

Тези хора имат силна интуиция. Концентрират се върху собствените си интереси, но същевременно обичат да наблюдава света около себе си. Те ценят свободата.

11-20 май

Родените през този период са много надеждни и честни хора, способни са да изпитат силни и дълбоки емоции. На тях може да се вярва в любовта, защото те ценят партньора си, но същевременно са самодостатъчни и не обичат да се хвалят.

21-31 май

Тези хора са многостранни и изобретателни личности. Те имат остър ум и притежават отлични ораторски умения. Оказва се, че са достатъчно умни, за да победят опонента си.

1-10 юни

Родените в началото на юни осъзнават важността на взаимоотношенията. Те са умни, тактични и готови на компромис. Знаят как да се наслаждават на живота.

11-21 юни

Тези хора са винаги обективни и безпристрастни. Привличат лесно околните, но дългосрочните приятелски отношения са по-важни за тях.

КАК СМЯНАТА НА ФАМИЛИЯТА ПРОМЕНЯ СЪДБАТА НИ

22-30 юни

Характерните черти за хората, родени в края на юни, могат да бъдат описани по следния начин: обичат сигурността, чувствителни са и са способни на състрадание. За тях семейството е най-важното.

1-11 юли

Роденият в началото на юли обича да мисли прогресивно. Благодарение на положителната си нагласа знае как да разсее не само собствените си съмнения, но и тези на околните.

12-22 юли

Съжалението и състраданието са само част от чертите на хората, родени в средата на юли. Те са идеалисти и винаги се опитват да надминат себе си.

23 юли - 1 август

Родените през този период са самоуверени и независими. Те се отличават с отлични организационни умения и отдаденост към любимата си работа.

2-12 август

Приятно е да се говори с тези хора, те са весели и непринудени. Знаят как да отвлекат вниманието ви от ежедневните проблеми. Обичат да пътуват и да откриват нещо ново.

13-22 август

Тези хора са бойци по природа, самоотвержени и енергични. Те не са склонни да се примирят с несправедливостта.

23 август - 1 септември
Те са находчиви и интелигентни хора, които са способни да мислят логично и лесно намират общ език с другите. Любовните отношения са важни за тях. Харесват изискани заведения и висококачествено обслужване, не могат да понасят невежите.

2-12 септември

Такъв човек приема живота сериозно и се опитва да взема тежки решения. Неговите изисквания и очаквания са логични и съвсем реални. Самият той е трудолюбив и планира бъдещето си.

13-22 септември

Роденият в края на септември е силна личност, която говори само по същество. Той е умен, балансиран и привлекателен. Предпочита спокойствието.

ЛЮБИМОТО ВИ ЖИВОТНО ИЗДАВА ХАРАКТЕРА ВИ

23 септември - 2 октомври

Тези хора са привърженици на красотата, лукса и качеството. Самите те се отличават със своята красота и привлекателност. Знаят какво е любов и как да обичат.

3-13 октомври

Хората, родени в началото на октомври, винаги са интересни и привлекателни за другите. Те мразят правилата. Придават значение на социалните отношения.

14-23 октомври

Човекът, роден в средата на октомври, е умствено и физически развит; той е в състояние активно и бързо да се движи през живота. Винаги изразява чувствата си.

24 октомври - 1 ноември

Жените представители на този период са много привлекателни, а мъжете са изключително харизматични. Интересуват се от мистика и непознатото.

2-11 ноември

Тези хора се характеризират с чувственост и интуиция. Те са готови на всичко за любимия си.

12-22 ноември

Тези личности притежават впечатляващи качества: честност и справедливост. Те са в състояние да се борят за истината. Ценят семейството.

23 ноември - 1 декември

Те са честни, самоуверени, имат силна вяра и живеят по съвест, уважават чувствата на другите, ценят образованието и знанията.

2-11 декември

Тези личности са изключително смели и активни. Обичат да спорят и да се борят за справедливостта. Целенасочени са и не зависят от никого, рядко се вслушват в съвети.

12-21 декември

Тези хора с лекота влияят на другите. Интуицията им е впечатляваща. Те обичат похвалите. Във връзките си се ръководят от собствените си желания.

22-31 декември

Хората, родени в края на декември, могат да поемат отговорност, ясно знаят какво искат и умеят да вземат правилните решения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


 • Късметче за всяка зодия за 23 юли 2024...
  Късметче за всяка зодия за 23 юли 2024

  Вижте какво е късметчето ви за този вторник, 23 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Късметът днес ще го намирате у дома - само се огледайте и вижте колко богат човек сте. Телец Неочакван подарък от близък човек ще ви зарадва. Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия,...

 • Най-щастливият ден от седмицата за...
  Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 22 - 28 юли 2024

  Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 22 - 28 юли 2024. Овен - 23 юли, вторник Пред вас ще се отвори страхотна възможност за нова работа или издигане в настоящата. Увеличаване на доходите. Телец - 25 юли, четвъртък Ще получите голяма сума пари. Може да става дума...

 • Хороскоп за тази седмица, 22 - 28 юли...
  Хороскоп за тази седмица, 22 - 28 юли 2024

  Научете какво ви съветват звездите тази седмица, 22 - 28 юли 2024 според зодията. Овен През тази седмица комуникацията и съвместните проекти с бизнес партньори могат да отнемат по-голямата част от времето ви. Не говорете прекалено много за себе си и за успехите си. В сряда обажданията, лавината...

 • Късметче за всяка зодия за 24 юли 2024...
  Късметче за всяка зодия за 24 юли 2024

  Вижте какво е късметчето ви за тази сряда, 24 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Ще получите изненада от близък приятел. Телец Любовна магия, която ще запълни сърцето ви и ще ви накара да полетите от щастие. Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 22 - 28 юли 2024 Близнаци Няма...

 • Хороскоп за днес, 23 юли 2024...
  Хороскоп за днес, 23 юли 2024

  Научете какво ви очаква този вторник, 23 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден за прегръщане на промяната. С луната във вашия знак вашият емоционален радар е засилен, насърчавайки ви да се справите с нерешени проблеми. В професионален план може да възникнат неочаквани възможности...

 • Хороскоп за днес, 24 юли 2024...
  Хороскоп за днес, 24 юли 2024

  Научете какво ви очаква тази сряда, 23 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на динамична енергия, която ви подтиква да поемете инициатива както в работата, така и в личния живот. Звездите се подреждат в подкрепа на смели решения и творчески проекти. Вашата управляваща...

виж всички виж всички
Реклама