Каква карма се крие в датата ви на раждане


Каква карма се крие в датата ви на раждане
Снимка: iStock/Guliver

Кармата ни е заложена в нашата дата на раждане. Ето какво крие тя според периода, в който сме родени. 

1-10 януари

Хората, родени през този период, не обичат споровете и суетата, привързани са към близките си. Те са търпеливи и трудолюбиви. Никога не завиждат на другите. Опитват се да постигнат всичко сами. 

11-19 януари

Тези хора са изключително талантливи и умни. Те държат на думата си. Ценят образованието и винаги имат успех в работата. 

20-29 януари

Хората, родени през този период, притежават следните качества: откровеност, изобретателност и оригиналност. Едновременно с това те ценят приятелство, не обичат ограничения и лесно преодоляват трудностите.

4 ЗНАКА, ЧЕ ТОЗИ ЖИВОТ НЕ ВИ Е ПЪРВИ НА ЗЕМЯТА

30 януари - 8 февруари

Тези личности се отличават с честност и добронамереност към другите. Те не обичат неискрени хора. Впечатляват околните с развитото си чувство за хумор и влечението си към науката и спорта.

9-18 февруари

Тези личности винаги търсят нови усещания, ценят свободата и са новатори в почти всичко. Те имат широк кръг приятели и са изключително харесвани от противоположния пол.

19-29 февруари

Хората, родени в този период, не толерират конфликти. Те се отличават с положително отношение към живота и развити творчески способности. В трудни ситуации не губят вяра.

1-10 март

Родените в началото на март се отличават с повишена чувствителност - те разкриват емоциите и чувствата на другите хора, но същевременно запазват уважението си към тях. Тези личности ценят семейството, но са склонни към лоши навици.

11-20 март

Родените през този период имат богато въображение и постигат успех в почти всяка област, защото знаят как да сбъднат мечтите си. Те са надарени със свръхестествени способности и притежават мощна положителна енергия.

21-31 март

Тези хора ясно следват целите си и никога не се отказват от това, което искат. Те не обичат да се подчиняват. Рядко остават сами.

1-10 април

Хората, родени в този период, с лекота оказват влияние на другите и са в състояние да постигнат това, което искат, защото знаят как да се наслаждават на живота.

10-20 април

Тези хора са отворени към света и общуват с лекота. Те са щедри, симпатични и имат самочувствие. Понякога харчат пари неразумно.

20-30 април

Хората, родени в края на април, обичат красивите неща. За тях са важни материалните и духовните ценности.

1-10 май

Тези хора имат силна интуиция. Концентрират се върху собствените си интереси, но същевременно обичат да наблюдава света около себе си. Те ценят свободата.

11-20 май

Родените през този период са много надеждни и честни хора, способни са да изпитат силни и дълбоки емоции. На тях може да се вярва в любовта, защото те ценят партньора си, но същевременно са самодостатъчни и не обичат да се хвалят.

21-31 май

Тези хора са многостранни и изобретателни личности. Те имат остър ум и притежават отлични ораторски умения. Оказва се, че са достатъчно умни, за да победят опонента си.

1-10 юни

Родените в началото на юни осъзнават важността на взаимоотношенията. Те са умни, тактични и готови на компромис. Знаят как да се наслаждават на живота.

11-21 юни

Тези хора са винаги обективни и безпристрастни. Привличат лесно околните, но дългосрочните приятелски отношения са по-важни за тях.

КАК СМЯНАТА НА ФАМИЛИЯТА ПРОМЕНЯ СЪДБАТА НИ

22-30 юни

Характерните черти за хората, родени в края на юни, могат да бъдат описани по следния начин: обичат сигурността, чувствителни са и са способни на състрадание. За тях семейството е най-важното.

1-11 юли

Роденият в началото на юли обича да мисли прогресивно. Благодарение на положителната си нагласа знае как да разсее не само собствените си съмнения, но и тези на околните.

12-22 юли

Съжалението и състраданието са само част от чертите на хората, родени в средата на юли. Те са идеалисти и винаги се опитват да надминат себе си.

23 юли - 1 август

Родените през този период са самоуверени и независими. Те се отличават с отлични организационни умения и отдаденост към любимата си работа.

2-12 август

Приятно е да се говори с тези хора, те са весели и непринудени. Знаят как да отвлекат вниманието ви от ежедневните проблеми. Обичат да пътуват и да откриват нещо ново.

13-22 август

Тези хора са бойци по природа, самоотвержени и енергични. Те не са склонни да се примирят с несправедливостта.

23 август - 1 септември
Те са находчиви и интелигентни хора, които са способни да мислят логично и лесно намират общ език с другите. Любовните отношения са важни за тях. Харесват изискани заведения и висококачествено обслужване, не могат да понасят невежите.

2-12 септември

Такъв човек приема живота сериозно и се опитва да взема тежки решения. Неговите изисквания и очаквания са логични и съвсем реални. Самият той е трудолюбив и планира бъдещето си.

13-22 септември

Роденият в края на септември е силна личност, която говори само по същество. Той е умен, балансиран и привлекателен. Предпочита спокойствието.

ЛЮБИМОТО ВИ ЖИВОТНО ИЗДАВА ХАРАКТЕРА ВИ

23 септември - 2 октомври

Тези хора са привърженици на красотата, лукса и качеството. Самите те се отличават със своята красота и привлекателност. Знаят какво е любов и как да обичат.

3-13 октомври

Хората, родени в началото на октомври, винаги са интересни и привлекателни за другите. Те мразят правилата. Придават значение на социалните отношения.

14-23 октомври

Човекът, роден в средата на октомври, е умствено и физически развит; той е в състояние активно и бързо да се движи през живота. Винаги изразява чувствата си.

24 октомври - 1 ноември

Жените представители на този период са много привлекателни, а мъжете са изключително харизматични. Интересуват се от мистика и непознатото.

2-11 ноември

Тези хора се характеризират с чувственост и интуиция. Те са готови на всичко за любимия си.

12-22 ноември

Тези личности притежават впечатляващи качества: честност и справедливост. Те са в състояние да се борят за истината. Ценят семейството.

23 ноември - 1 декември

Те са честни, самоуверени, имат силна вяра и живеят по съвест, уважават чувствата на другите, ценят образованието и знанията.

2-11 декември

Тези личности са изключително смели и активни. Обичат да спорят и да се борят за справедливостта. Целенасочени са и не зависят от никого, рядко се вслушват в съвети.

12-21 декември

Тези хора с лекота влияят на другите. Интуицията им е впечатляваща. Те обичат похвалите. Във връзките си се ръководят от собствените си желания.

22-31 декември

Хората, родени в края на декември, могат да поемат отговорност, ясно знаят какво искат и умеят да вземат правилните решения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама