Какво означава да сте родени в петък?


Какво означава да сте родени в петък?
Снимка: iStock/Guliver

Петък – Венера

Управляващо число 6

Венера прави човека взискателен към условията на живот и го подтиква към постоянно търсене на удоволствия. Чувствата и усещанията за тези хора са на първо място. Грижат се за здравето и външния си вид. Те са родени да обичат и да бъдат обичани, да получават от живота удоволствие и щедро да даряват своите близки.

Скуката, покорството и страданието са непоносими за тях. Във всяка ситуация се опитват да внесат оптимизъм и радост. Те са обаятелни, дори и да не са надарени с привлекателна външност. Всячески се стремят да са харесат. Случва се да съчетават в себе си противоречиви черти – сговорчивост и инат, доброта и злоба. Не си струва да се вярва на думите им, самите те не обръщат особено внимание на това какво казват и се случва да съжаляват за изреченото. С радост дават съвети, при това съветите им са ценни – добре обмислени и логични. Когато кокетничат и съблазняват, те просто играят за удоволствие.

КАКВО ОЗНАЧАВА ДА СТЕ РОДЕНИ ВЪВ ВТОРНИК?

Хората, които са родени в петък, обичат своето семейство, своя дом, умеят да създават топла домашна атмосфера и да сплотяват членовете на семейството. Комфортно им е само с тези, които им дават щастие и свобода и не ги измъчват с подозрения и ревност. Ако се родят в обезпечено семейство, съществува риска да си плуват по течението и да не се стремят към реализация. Способни са да предават своя късмет на обкръжението си. В работата се чувстват добре там, където могат да спечелят много пари.

Петък е щастливият им ден, тогава ще им най-лесно да направят „първа крачка“, да проведат важен разговор, да вземат решение. Годината, която е започнала в петък, е щастлива и успешна. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама