Какво значи да сте родени в четвъртък?


Какво значи да сте родени в четвъртък?
Снимка: Pixabay.com

Хората родени под покровителството на Юпитер са способни да мислят и действат глобално. Целите, които си поставят се отличават с грандиозност. Имат творческо въображение, добре се реализират като писатели и художници. За тези хора е много важно да получат добро образование и ако им провърви стават влиятелни и уважавани хора. Родените в четвъртък са с чиста душа и добро сърце, готови са да споделят последното парче хляб с нуждаещия се. Много от родените в четвъртък могат да предвиждат бъдещето. Това ги плаши и те се опитват да се борят, като потискат проявата на тези си способности.

КАКВО ЗНАЧИ ДА СИ РОДЕН В ПОНЕДЕЛНИК?

Това е неправилно, защото този дар им дава защита свише, за да могат без загуби да преодоляват жизнените препятствия. Упоритостта и категоричността им често граничи с глупост и дразни обкръжаващите. Но те се оказват прави в повечето случаи, ръководят се от логиката си, която е непонятна и недостъпна за другите. Тези властни хора, нетърпящи чуждо мнение са силно изпитание за семейния партньор. Но на тези, които искат да бъдат водени и да се опрат на силен партньор, съюз с роден в четвъртък може да им донесе благо. Като правило родените в четвъртък са добри съпрузи, избягват скандалите и караниците. Но си струва да се отбележи, че трудно правят отстъпки и не прощават на партньорите си обиди и изневери. В зрялата си възраст стават ръководители, отлични организатори и администратори. Постигат успех в политиката, религията, управлението, мениджмънта. Към тях се стремят хора, които се нуждаят от покровителство и съвети. Самите те са податливи на стрес и депресии, струва си да се научат да изразходват силите си правилно, за да не се преуморяват.

За родените под влиянието на Юпитер четвъртък е най-удачният ден. Годината, започнала в четвъртък, е периода, когато ще реализират способностите максимално и много ще постигнат. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама