Какво разкрива подписът ви за вашия характер


Какво разкрива подписът ви за вашия характер
Снимка: iStock

Нашите подписи са уникални, защото нашият характер, нашият тип личност и дори начинът ни на живот са криптирани в тези щрихи.

1. Посока на опашката на вашия подпис

* Ако е насочена нагоре, тогава най-вероятно сте весел и оптимистичен човек, пълен с енергия и почти винаги постигате целите си. Предпочитате да действате, вместо да чакате времето си. Имате творческа мисъл, която ви помага да видите проблемите от различен ъгъл.

* Ако "опашката" е насочена направо, това означава, че сте доста уравновесен човек, имате както оптимизъм, така и песимизъм - 50 на 50, търпите всички неприятности в живота, винаги претегляте и оценявате възможностите и обстоятелствата си и тогава действайте ясно по план. Такива хора са доста по-затворени от останалите, техният свят е само за елита.

* Ако "опашката" в края на подписа се спуска надолу, тези хора често се разстройват за дреболии, обичат да се ровят, могат да бъдат прекалено самокритични, подозрителни и принудени да се защитават. В трудни ситуации те се презастраховат по всякакъв начин.

* Но! Ако "опашката" завършва с остър прав ъгъл надолу, тогава такива хора могат да бъдат доста остри и непреклонни.

Също така, колкото по-дълги са "опашките", толкова по-затворен и нетолерантен е човек.

КРАСИВИ ИМЕНА, КОИТО ОЗНАЧАВАТ ЖИВОТ

2. Ако всички букви са изписани заедно в подписа, без пропуски и интервали

Такъв човек е много последователен, хармоничен, коректен, логичен и знае точно какво иска от живота.

Ако подписът е прекъснат, човек може да промени няколко пъти своите решения, мнения и убеждения, трудно е да го наречем надежден, той е доста горещ и импулсивен.

3. Подпис, започващ с инициали

Това предполага, че човек е готов да поеме отговорност за себе си, за своите дела и действия, по-скоро амбициозен и напълно наясно със своето "аз".

4. Фамилията в подписа показва отношението на човек към собственото му семейство

Понякога, преди брака, жените имат подпис с фамилия, а след брака, сменят подписа си с безличен, което означава, че в душата им има отхвърляне на рода и тя няма право на глас и мнение в него. След развод е по-добре жената да вземе обратно моминското си име, така че тя връща покровителството и помощта от рода си и освен това продължава да участва в изработването на своята карма.

КАКВО РАЗКРИВА ЧАСЪТ НА РАЖДАНЕ ЗА БЕБЕТО

5. Дължина на подписа

Дългият подпис подсказва, че човек е обзет от скука и педантичност, такива хора са небързани и задълбочени.

Късият подпис показва скромност и нетърпение, повърхностни хора, които не обичат да отлагат нещата на заден план, улавят всичко в движение, мигновено.

6. Закръгленост, ъгловатост на буквите

Закръглените букви в подписа показват мекота, гъвкавост, способност за компромис, баланс на характера на човека. Ъгловати, остри букви - грубост и упоритост, категоричност и понякога дори агресивност.

7. Всякакви къдрици, сърца, отметки и други рисунки

Човек обича да се хвали, да разкрасява и да се изфука. Това са големи мечтатели, витаещи в облаците, способни да направят слон от мухата.

Ако подписът съдържа:

- кръг - човек може да ходи в кръг, като се закачи за своите проблеми, цели или планове;

- ако има много контури - доста предпазлив човек, своенравен и понякога дори упорит.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама