Какво разкрива подписът ви за вашия характер


Какво разкрива подписът ви за вашия характер
Снимка: iStock

Нашите подписи са уникални, защото нашият характер, нашият тип личност и дори начинът ни на живот са криптирани в тези щрихи.

1. Посока на опашката на вашия подпис

* Ако е насочена нагоре, тогава най-вероятно сте весел и оптимистичен човек, пълен с енергия и почти винаги постигате целите си. Предпочитате да действате, вместо да чакате времето си. Имате творческа мисъл, която ви помага да видите проблемите от различен ъгъл.

* Ако "опашката" е насочена направо, това означава, че сте доста уравновесен човек, имате както оптимизъм, така и песимизъм - 50 на 50, търпите всички неприятности в живота, винаги претегляте и оценявате възможностите и обстоятелствата си и тогава действайте ясно по план. Такива хора са доста по-затворени от останалите, техният свят е само за елита.

* Ако "опашката" в края на подписа се спуска надолу, тези хора често се разстройват за дреболии, обичат да се ровят, могат да бъдат прекалено самокритични, подозрителни и принудени да се защитават. В трудни ситуации те се презастраховат по всякакъв начин.

* Но! Ако "опашката" завършва с остър прав ъгъл надолу, тогава такива хора могат да бъдат доста остри и непреклонни.

Също така, колкото по-дълги са "опашките", толкова по-затворен и нетолерантен е човек.

КРАСИВИ ИМЕНА, КОИТО ОЗНАЧАВАТ ЖИВОТ

2. Ако всички букви са изписани заедно в подписа, без пропуски и интервали

Такъв човек е много последователен, хармоничен, коректен, логичен и знае точно какво иска от живота.

Ако подписът е прекъснат, човек може да промени няколко пъти своите решения, мнения и убеждения, трудно е да го наречем надежден, той е доста горещ и импулсивен.

3. Подпис, започващ с инициали

Това предполага, че човек е готов да поеме отговорност за себе си, за своите дела и действия, по-скоро амбициозен и напълно наясно със своето "аз".

4. Фамилията в подписа показва отношението на човек към собственото му семейство

Понякога, преди брака, жените имат подпис с фамилия, а след брака, сменят подписа си с безличен, което означава, че в душата им има отхвърляне на рода и тя няма право на глас и мнение в него. След развод е по-добре жената да вземе обратно моминското си име, така че тя връща покровителството и помощта от рода си и освен това продължава да участва в изработването на своята карма.

КАКВО РАЗКРИВА ЧАСЪТ НА РАЖДАНЕ ЗА БЕБЕТО

5. Дължина на подписа

Дългият подпис подсказва, че човек е обзет от скука и педантичност, такива хора са небързани и задълбочени.

Късият подпис показва скромност и нетърпение, повърхностни хора, които не обичат да отлагат нещата на заден план, улавят всичко в движение, мигновено.

6. Закръгленост, ъгловатост на буквите

Закръглените букви в подписа показват мекота, гъвкавост, способност за компромис, баланс на характера на човека. Ъгловати, остри букви - грубост и упоритост, категоричност и понякога дори агресивност.

7. Всякакви къдрици, сърца, отметки и други рисунки

Човек обича да се хвали, да разкрасява и да се изфука. Това са големи мечтатели, витаещи в облаците, способни да направят слон от мухата.

Ако подписът съдържа:

- кръг - човек може да ходи в кръг, като се закачи за своите проблеми, цели или планове;

- ако има много контури - доста предпазлив човек, своенравен и понякога дори упорит.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама