Какво разкриват за вас бенките по тялото


Какво разкриват за вас бенките по тялото
Снимка: iStock/Guliver

Повечето бенки на кожата се развиват до 30-годишна възраст и според китайската култура те могат да имат много различни значения в зависимост от местоположението им. Например бенка на носа означава, че сте много трудолюбиви, докато бенката на бузата е символ на честност. Ето значението, което стои зад различните местоположения.

1. На челото

Бенките на челото са знак за просперитет. Но в зависимост от точното място, може да има допълнителни значения. Бенка от лявата страна на челото може да означава, че имате някаква липса на късмет и понякога може да се наложи да поработите малко повече, за да постигнете това, което желаете. Ако имате бенка в средата на челото си, това означава мъдрост и по-голям шанс за успешен брак. Бенките от дясната страна сочат, че имате способността да бъдете страхотен партньор – и в бизнеса, и в живота.

10 ПРИЗНАКА, ЧЕ СТЕ СУПЕР ИНТЕЛИГЕНТНИ

2. На бузата

Ако имате бенка на бузата, това означава, че сте честни, чувствителни и понякога срамежливи. Но когато ситуацията го изисква, вие се превръщате в безстрашен лидер. Бенка на лявата буза означава, че понякога изглеждате арогантни заради вашата интровертна природа. Що се отнася до дясната буза - вие сте невероятно грижовни и поставяте семейството над всичко останало.

3. Близо до устните

Тази конкретна бенка е знак за чар и елегантност. Независимо дали е в десния, или в левия ъгъл на горната устна, вие се стремите да живеете пълноценно. Прекарването на време с приятели и пътуванията са две от любимите ви хобита. Бенката на долната устна показва, че ще предадете на децата си важни житейски уроци и те имат голям шанс да постигнат голям успех в живота.

4. На носа

Бенките на носа представляват самоуважение и трудолюбие. Въпреки че понякога другите мислят, че имате голямо его, вие сте страхотен приятел. Наличието на бенка на върха на носа често означава, че съжалявате за нещата, които сте направили или казали. Бенка от дясната страна на носа означава голяма доза страст и необходимост от по-тясна връзка с другите. Що се отнася до лявата страна - тя може да сочи към определени трудности и борби, които ще ви се изпречат на пътя.

5. На стъпалото

Бенките по стъпалата са знак, че обичате да пътувате. Ако бенката е разположена на десния крак, това означава, че имате страхотен семеен живот. Бенка на левия крак обаче може да означава, че периодично се сблъсквате с финансови проблеми поради неспособността ви от делегиране.

6. На рамото

Това разположение говори, че сте страхотни с решаването на проблеми и можете да се справите с всичко, което животът ви хвърля. Не забравяйте обаче понякога да поставяте себе си на първо място.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама