Какво значи, ако сънувате починал близък


Какво значи, ако сънувате починал близък
Снимка: Thinkstock

Силата на сънищата винаги ни е вълнувала. Какво значат те, имат ли някакво специално предзнаменование, или са просто плод на фантазия? Мнозина вярват, че сънищата са мост между подсъзнанието и съзнанието, място, което може да ни свърже с Вселената и да видим „зад завесата” на живота.

КАКВО ЗНАЧИ, АКО СЪНУВАТЕ, ЧЕ СТЕ ГОЛИ

Много често хората споделят, че насън виждат, дори говорят със свои починали близки. Как обаче се тълкува правилно подобен сън, който може да ни разърси истински? Психолозите защитават тезата, че няма нищо странно – просто не сме преживели смъртта на въпросния човек или страдаме от тревожност в ежедневието.

Според експертите по сънища обаче най-голямо значение има как изглежда нашият близък в съня ни - дали е усмихнат, тъжен, ядосан, дали изглежда жив, или го сънуваме починал.

Ако е весел и щастлив, това не е много добър знак. Скоро ще събирате плодовете на грешка, която сте допуснали или ще допуснете. Ако сънувате вашия познат като починал или много мълчалив – трябва да простите и забравите нещо, което не ви дава спокойствие наяве. В случай, че виждате покойника ядосан или тъжен, предстои ви да научавате важни новини.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама