Какво значи, ако сънувате змия


Какво значи, ако сънувате змия
Снимка: iStock/Guliver

Силата на сънищата винаги ни е вълнувала. Какво значат те, имат ли някакво специално предзнаменование, или са просто плод на фантазия? Мнозина вярват, че сънищата са мост между подсъзнанието и съзнанието, място, което може да ни свърже с Вселената и да видим „зад завесата” на живота.

КАКВО ЗНАЧИ, АКО СЪНУВАТЕ ПОЧИНАЛ БЛИЗЪК

За повечето хора змията определено не е приятно животно, като някои дори я класифицират като „кошмар”. Ако се чудите какво предзнаменование носи това влечуго, трябва да потърсите в контекста на самия сън.

Ако змия ви гони, но не успява да ви стигне, значи ще се отървете „на косъм” от някаква опасна ситуация или инцидент. Ако ви напада – бъдете внимателни и доста бдителни, защото ви дебне опасност. Ако галите змия – някой ще ви съблазнява, но с нечисти намерения. Ако просто я наблюдавате – името ви ще се забърква в клюки и интриги. А ако съска срещу вас, то значи ви предупреждава за идващ проблем.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама