Какъв човек сте според месеца ви на раждане


Какъв човек сте според месеца ви на раждане
Снимка: iStock/Guliver

Януари

Януари е първият месец в годината и хората, родени през януари имат много силна дисциплина. Те не се страхуват да кажат това, което мислят, и не се интересуват от това, което другите хора мислят за тях.

Февруари

Хората, родени през този месец, притежават естествени артистични наклонности. Те обичат всичко уникално, всичко ново и различно, което може да не е толкова популярно за други хора.

Март

Родените през март също се считат за много изобретателни и креативни хора. Те обаче са по-скромни и понякога дори срамежливи.

Април

Хората, които са родени през април, истински се радват, когато другите оценяват качествата им и им се възхищават. Те не приемат помощ, защото искат да направят всичко сами.

Май

Хората, родени през май са трудни за разбиране. Те много често менят мнението си и днес може да кажат едно, а утре – съвсем различно.

Юни

Тези летни хора обикновено са много чувствителни и винаги се интересуват от това, как другите се чувстват. Те са много грижовни, нежни, а в същото време доста срамежливи хора.

ЦЕННИ УРОЦИ ОТ ЖИВОТНИ: КАКВО МОГАТ ДА НАУЧАТ ХОРАТА ОТ ТЯХ

Юли

Тези, които са родени през юли, имат доста от качествата на хората, родени през юни. Само че те са с по-голяма чувствителност и са по-спонтанни по своя характер.

Август

Тези, които са родени през август са най-истинските водачи в живота. Те не се страхуват да изразят мнението си, дори и ако всички останали около тях имат друга гледна точка.

Септември

Хората, родени през септември също са много чувствителни и имат много високи очаквания от останалите, затова често пъти се разочароват. За тях семейството и приятелите винаги са на първо място.

Октомври

Хората, които са родени през октомври, по своята същност са загадка. Тяхната тайна природа понякога може да дразни другите, особено тези, които са изключително близо до тях.

Ноември

Всички, които са родени през този месец са страхотни слушатели. Именно затова те имат много приятели. Лошото е, че не могат да кажат „НЕ“, дори и да нямат възможност да поемат някакъв ангажимент.

Декември

Родените през декември са много щедри и много предприемчиви хора. Те имат една много лоша черта. Това е гордостта им-  тя може да навреди на всичко, с които се заемат.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама