Какъв човек сте в любовта според кръвната ви група


Какъв човек сте в любовта според кръвната ви група
Снимка: iStock

Силата на кръвта и въздействието ѝ върху живота е известна от векове. В зависимост от групата, която тече във вените ни, се определя афинитета към определени храни, предразположеността към болести и други. Кръвната група обаче определя и любовния темперамент на своя притежател. В това вярва Жан-Луи Деганденци, който разкрива в книгата си "Тайните на вашата кръвна група" какви сме в любовта според кръвната група.

Нулева кръвна група

Представителите на силния пол с нулева кръвна група са истински гении, които владеят до съвършенство изкуството на съблазняването и любовните игри.

Дамите с тази кръвна група харесват силни и темпераментни мъже. Те притежават невероятна чувственост и магнетизъм, но и са изключително ревниви.

ДОМАШЕН ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ - МНОГО ЛЕСЕН И ТОЧЕН

А кръвна група

Мъжете с А кръвна група са малко срамежливи и са способни да крият чувствата си дълго време. Те се нуждаят от постоянни доказателства за любовта от страна на партньора им. Тези мъже са склонни да имат романтични отношения с по-възрастни жени, наслаждавайки се на майчините грижи, които те полагат за тях.

Жените от тази кръвна група също са доста срамежливи и никога не правят първата крачка в любовта. Но тези дами са идеалните съпруги - верни и любвеобилни.

B кръвна група

Мъжете от тази кръвна група често се считат за истински Дон Жуани. Но в действителност те просто се страхуват от сериозна връзка и предпочитат мимолетните отношения. Въпреки това те стават добри съпрузи.

Дамите с B кръвна група са донякъде екстравагантни, но те са най-верните съпруги.

АВ кръвна група

Мъжете с АВ кръвна група са истински любимци на дамите. Те предпочитат кратки, но бурни романси.

Жените от тази кръвна група са изключително привлекателни и поставят високи изисквания към партньора си. Тези дами се нуждаят от силен мъж, който да им обърне максимално внимание.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама