Кой е вашият щастлив цвят според датата на раждане


Кой е вашият щастлив цвят според датата на раждане
Снимка: iStock

За човек, роден на 1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми , щастливи цветове са оранжевото, жълтото и златното. Тъй като тези хора се управляват от Слънцето и цифрата 1 в нумерологията, всички нюанси на оранжево и жълто ще им донесат успех, ще им дадат енергия. По правило тези хора са смели и честни личности, а тези нюанси засилват характера им. Трябва да избягват черното и кафявото. Тези цветове няма да им донесат късмет.

За хората, родени на 2-ри, 11-ти, 20-ти и 29-ти щастливият им цвят е зелен. Те попадат под влиянието на Луната. По правило това са творчески личности. Зеленият цвят ще им донесе късмет и успех. Те могат да избират от светлозелено до тъмно маслено зелено. Светлозеленият оттенък е особено подходящ за родените на 2-ри, както и сребърните и кремавите цветове. Цветовете, които трябва да избягват, са червен и черен.

Хората, родени на 3-ти, 12-ти, 21-ви и 30-ти, попадат под влиянието на Юпитер или номер 3 в нумерологията. Идеалните цветове за тях са оранжевите и розовите. Те ще им донесат късмет и щастие. Лилавите и жълтите цветове също са щастливи за тях. Всички нюанси на червеното, особено розовия лотос са подходящи за родените на 3-ти. Добре е да избягват черни, тъмносини и тъмнозелени дрехи.

Родените на 4-ти, 13-ти, 22-ри и 31-ви са под егидата на планетата Раху, числото им в нумерологията е 4. Най-успешните цветове за тях са всички нюанси на синьо. Това важи особено за човек, чиято дата на раждане е 4-ти. Тези хора имат голямо и чисто сърце, те се възхищават на морето и небето, родените на 4-ти са лудо влюбени в синия цвят. Черното се препоръчва да се избягва. Всички останали цветове са неутрални за тях.

Хората, които са родени на 5-ти, 14-ти и 23-ти, попадат под влиянието на планетата Меркурий или цифрата 5. Тези дати на раждане в нумерологията имат щастлив цвят – сив. Именно този цвят им носи късмет и успех. Всякакви нюанси на сивото ще бъдат добри – от сребърно сиво до тъмен графит. От черното и тъмнозелените цветове ще е най-добре да се откажат.

Хората, родени на 6-ти, 15-ти и 24-ти , попадат под влиянието на планетата Венера. Идеалните цветове за тях са тъмнозелените и тъмносините. Червените и сините цветове – също. Трябва да избягват бяло, жълто и розово.

Родените на 7-ми, 16-ти и 25-ти, попадат под влиянието на Кету и цифрата 7. За тях щастливият цвят е бял. Светлозелени, светложълти и светлосините цветове са успешни и добри за родените на 7-ми. Необходимо е да се избягват тъмните нюанси, особено на черно и червено.

Хората, родени на 8-ми, 17-ти и 26-ти, са повлияни от планетата Сатурн и цифрата 8. Идеалният цвят за тази мистична дата на раждане е жълт. Той ще им донесе късмет и успех във всяка област. Тъмно зелено и тъмно синьо също може да им донесат късмет. От черното и червеното е добре да се откажат, защото могат да причинят сериозни смущения и проблеми.

Хората, родени на 9-ти, 18-ти и 27-ми, са под егидата на планетата Марс и числото 9, а късметът им е в червения цвят. Кърваво червено и ярко червено са най-успешните цветове за тези хора. Трябва да избягват бели и светли нюанси. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама