Те са супер секси и са... учители (снимки)


Те са супер секси и са... учители (снимки)
Снимка: Instagram

Понякога е толкова трудно да намерите мотивация, за да учите. Но вашият учител може да се превърне във вдъхновението ви. Особено ако изглежда като фитнес модел.

Момичета, предлагаме ви да се запознаете с тези секси учители, които са супер сладки и имат атлетични тела, нетипични за повечето преподаватели.

Никола Ферони

Външният вид на господин Ферони вдъхновява много студенти. Учителят по социални науки обещал на студентите си, че ако получат оценка А (6-тица по българската оценителна система), ще си напише имената им с кана върху ръката си. И както се вижда от снимката, изпълнил обещанието си. Той обяснява избора си на професия така: "Когато бях дете, исках да стана супергерой психолог, философ, филантроп, актьор... затова сега съм учител".

When I promised all my students who got an "A" that I would get their names tattooed (in henna) on my arm. 💪📙🙌 #teacher #headoftheclass #topstudents #tbt

Публикация, споделена от Nicholas Ferroni (@nicholasferroni) на

Вин Уик

Вин определено изглежда много добре. Той е модел и предучилищен учител.

Photo: @keyntz

Публикация, споделена от Vin Wick (@vin_wick) на

#SuperHeroFriday

Публикация, споделена от Vin Wick (@vin_wick) на

Пиетро Босели

Гледайки снимките на Пиетро, със сигурност не бихте предположили, че е учител по математика в университет. Той се опитал да пази в тайна своята кариера на модел, тъй като мислел, че другите учители ще гледат на него пренебрежително. Сега атлетичният италианец отделя повече внимание на моделството, но не е забравил за децата и дори прави дарения, подпомагащи достъпното образование в световен мащаб.

Heat

Публикация, споделена от Pietro Boselli (@pietroboselli) на

Here with Ben @bcbench donating supplies to schoolchildren of Marilog ❤ thank you Ben and @benchtm for making this day possible! ✨🌸 Education is freedom, and it is powerful.

Публикация, споделена от Pietro Boselli (@pietroboselli) на

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още по темата


Още от Любопитно


Реклама
Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама