Този кристал е един от най-мощните символи за любов


Този кристал е един от най-мощните символи за любов
Снимка: iStock

Двойка сърца от розов кварц, поставени в спалнята или в югозападния ъгъл на дневната, подсилват и подновяват любовния живот. Осъществяват най-съкровените любовни желания. Благоприятстват за откриване на партньор за цял живот и обновяват любовната енергия между дългогодишни партньори.

Също така, Фън шуй съветва да поставите сърце от розов кварц на място, където обикновено се карате с партньора си (например в колата, в кухнята, в хола). Това ще спомогне за намаляване на енергията, която влияе зле на взаимоотношенията и ще ви прави по-спокойни при евентуален конфликт с любимия.

Розовият кварц е известен като камъка на любовта. Той е много подходящ за хора, търсещи нова любов. Също така и за всички хора, подминати в момента от любовта, като привлича любов и прави притежателя си атрактивен за околните. Неговата любовна енергия се засилва още повече, когато е с формата на сърце. Известен с нежността и вдъхновението, което носи в себе си.

Когато връзката е в началото, добре е да имате наблизо сърце от розов кварц. Това ще направи вас и новия ви приятел по-спокойни и склонни към обвързване. Спомага за разбирането на любовта. Носи на притежателя си нова любовна енергия и премахва енергията на стари емоционални рани, като ни учи да се обичаме повече.

При любовните въпроси и интимните връзки, розовият кварц във формата на сърце повишава доверието, улеснява общуването и създава чувство за отдаденост.

За хора, които силно желаят да намерят любовта, е препоръчително винаги да носят две сърца в себе си. Сърцата трябва да са две, тъй като така символизират любовна двойка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама