Значение на вашето кармично число (втора част)


Значение на вашето кармично число (втора част)
Снимка: iStock

Прочетете първата част тук!

Кармично число 4

Много е вероятно да сте проявили мързел в миналото, а сега ще трябва да изявите и докажете потенциала си. Ще ви се наложи да работите доста по-усърдно, отколкото много други хора, за да изхранвате прехраната си. Кармичният урок на това число цели да ви научи на упоритост и постоянство, като можете да бъдете възнаградени с големи постижения и богатство, но за целта е нужно да се трудите честно и усилено, без да роптаете и да се оплаквате.

Кармично число 5

Със сигурност сте изпадали в различни зависимости и пристрастявания, били сте разточителни и ексцентрични или сте имали безразборни сексуални връзки в минал живот. Урокът ви в този живот ще ви принуди да работите усилено, да понесете лишения и да се откажете от доста неща, за да вървите напред. Кармата на 5 е в състояние да ви застави да се съобразите с нея дори с цената на сериозни здравословни проблеми, за да се придържате към правилния път, да не се отклонявате и да не проявявате склонността си към разточителство.

Кармично число 6

Възможно е да сте предали или изоставили семейството си или негов член в минал живот. Урокът на това число ще ви застави да издържате сами семейството си или да се грижите за болен негов член. Въпреки кармата, това може да не се окаже по силите ви и вие и в този живот да напуснете семейното гнездо.

Кармично число 7

Със сигурност в миналото не сте отдавали достатъчно внимание на духовния си живот, като сте били твърде силно фокусирани върху материалните неща и печеленето на пари. Поради тази причина може да ви се стори твърде голямо предизвикателство печеленето на пари в настоящето, като е възможно също някакъв здравословен проблем или хронично заболяване да поставят на изпитание вярата ви.

Кармично число 8

Най-вероятно сте злоупотребявали със силата и властта си, за да експлоатирате или оскърбявате другите в името на материалното ви благополучие. Може да ви се наложи в този живот да сте подчинени, като ще трябва да се справяте с по-малко пари, както и да работите доста по-усилено, отколкото другите, за да постигнете целите си.

Кармично число 9

Кармата на 9 показва, че в минал живот не сте се грижили или обичали достатъчно хората. Урокът ви включва да се научите да сте внимателни, състрадателни към проблемите на другите и да им помагате в решаването им. Началото на настоящия ви живот може да е белязано с големи лични очаквания, но успехът ви зависи доколко ще се справите с ролята на учител и филантроп по пътя си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама