Значение и изчисление на вашето кармично число


Значение и изчисление на вашето кармично число
Снимка: iStock/Guliver

Кармичното число разкрива с какъв „багаж“ сте дошли на земята, който сте наследили от минал живот и от който ще зависят уроците в настоящия ви живот. В този смисъл нумерологията ви предлага да разберете каква точно карма сте наследили от миналото си и какво ви предстои в настоящето.

КАРМА: КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА И КОИ СА ОСНОВНИТЕ Ѝ ЗАКОНИ

Изчисляването на Кармичното число е изключително лесно. От Рожденото си число изваждане 1, а полученото число се редуцира до едноцифрено.

Логиката на това число може да се потърси в психологията на числата. Според древната нумерологична наука единицата е единственото число, което никога не напуска божествената сфера; нейният квадрат се проявява в духовната сфера, а кубът й – във физическия свят, или това е числото, което не само не променя божествената си същност, а служи за общ корен на тези три свята.

Ето защо от единицата се ражда всичко останало, а тя самата никога не се променя, но съдържа всички останали числа - тя е единственият творец на числата изобщо. Тя е и Бог, и Дух, и Творец, и Творението. Начало на всички начала. Ако Рожденото ви число е животът ви тук и сега, то Кармичното ви число е животът ви преди него или багажът, с който идвате от предишния си живот.

Ето защо от Рожденото ви число, което Душата ви е избрала, за да се появи, се изважда 1. Вашето Рождено число е всичко, което сте си пожелали и с което Бог се е съгласил за този ви живот, за да остане само това, което върви след вас от миналото ви и което е само ваше дело, защото вие не сте си свършили работата, която сами сте си избрали с избора на душата си, а Бог само е приел този ваш избор.

Важно е да знаете, че Рожденото число може да е както едноцифрено, така и двуцифрено, защото отговаря на числата на месеца, докато Кармичното число винаги се редуцира до едноцифрено число от 0 до 9.

Например ако сте родени на 7 юни, то Рожденото ви число е 7, а Кармичното 6 (7-1=6).

В случай, че сте родени на 17 юни, то Рожденото ви число е 17, а Кармичното 7 (17-1=16=1+6=7).

Кармично число 0

Ако след изваждането и редуцирането сте получили 0, то възможно е да сте съвсем млада душа, която идва на земята без минали кармични дългове, или пък такава, която е изчистила голяма част от тях. Настоящият ви живот започва на чисто, т.е. с „чисто досие“.

Кармично число 1

Уроците на това число изискват да се научите на самостоятелност и независимост. Дори е възможно животът ви да започне със силна чужда зависимост, а урокът ви да изисква сами да се изправите на крака и да продължите. Възможно е също кармата на 1 да ви принуди да живеете сами или дори да постигнете големи успехи, но отново да останете сами.

Кармично число 2

Уроците на това число изискват да се научите на добри взаимоотношения с другите. Възможно е да сте се възползвали от някой човек в минал живот и да трябва да платите в този, като ви се наложи да се нагърбите с отговорности и грижи за някого, който ще е зависим от вас. Едновременно ще трябва да се научите да проявявате по-малко скептицизъм и да се вслушвате повече в интуицията си.

Кармично число 3

Възможно е да сте имали фриволно поведение, да сте си пропиляли времето и да не сте се отнасяли сериозно към талантите си в минал живот. Вероятно чрез измама или като сте се възползвали от някого сте постигнали успех. Урокът ви в този живот включва да сте сериозни, балансирани и да се научите да носите отговорност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама