Когато се влюбиш във връзко-мразец, искащ само секс


Когато се влюбиш във връзко-мразец, искащ само секс
Снимка: iStock/Guliver

Той: Тук?

Той: В 5 часа в нас!

Той: Чакам те след 30 минути!

Той: Кога ще дойдеш, довечера съм свободен?

Все чатове, написана от мъже до мои приятелки, които ги използват само за секс. Може би всички сме попадали в подобна ситуация. Преследваш някого дълго време, че си готов на всичко, само и само да прекараш поне един час с него. Жертваш се, правиш компромиси, примиряваш се и то с една единствена цел - следващият път няма да бъде просто за една вечер. Или един час, или 20 минути.

Въпреки магична реплика, която обикаля от години, че след секс стават най-силните връзки, все още никой не познавам, който да се е похвалил. За сметка на това съм срещал десетки момичета, преживели ураган от емоции и изпепелени след поредния секс без никакво обвързване.

Обикновено мъжете, които търсят само секс, го заявяват открито. Аз мога да ти дам това и това, не съм готов за връзка, не ставам за връзка или пък аз съм голям боклук, не ти трябвам. Момичетата обаче, привлечени именно от такъв тип мъже, продължават да идват като доставчик за пица в точния час и да се надяват, че следващият път всичко ще бъде различно.

Моя приятелка прекара 4 дълги години в опити да накара поредния връзко-мразец да я приеме на сериозно. Беше всякаква: добра, лоша, умна, тъпа, палава и кротка. Нищо не помогна. Опитваше всеки път различна стратегия. Караше го да излизат на кафета, на кино, на вечери. Стоеше като холна мебел в дома му с часове, само и само, за да я опознае и да й предложи нещо повече.

Понякога, прекалила с чашите вино, пишете че никога повече не иска да го вижда и, че се е уморила да е момиче на повикване. Другата седмица, когато той започнеше чата с глупавото - тук - тя се втурваше към апартамента му и се вайкаше какво ще облчече.

Самите чатове не водеха също към нищо добро. Ако тя подхванеше темата за секс, той на драго сърце пишеше цели романи от това какво би искал да направят. Ако обаче тя заговореше за нещо повече, интернетът изчезваше или се появяваше омразното за всички - seen. За момента пак са в трайна раздяла. Тя му написа, че не иска да продължават така, че иска много повече, че страда... той не отговори.

Очаквам съвсем скоро да се сети пак за нея и да пропадне отново в реката от сексуални страсти. До кога обаче?

Според мен, вината е изцяло нейна. Само тя може да го спре и да излезе от този кръг. Кога обаче - никой не може да каже. Сексът без чувства се прави само от рутина. Дадените мъже искат просто тялото и когато момичетата поискат нещо повече, те бягат ужасени, че обектът на сексуалната им страст дори може да говори. А междувременно все повече момичета попадат в кръговрата от безсмислени чатове, секс срещи и празни Коледи, без никой до тях - неспособни да започнат нова връзка, докато постоянно чакат едно съобщение от три реда, което не им дава нищо повече.

Автор: Костадин Костов

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Един мъж:


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама