Най-добрите коледни подаръци за жена

  • Най-добрите коледни подаръци за жена
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 17.12.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Коледа е преди всичко време за подаръци. Всеки от нас прекарва дълги часове в търсене на идеалния избор, отговарящ на определена цена и качество. Понякога обаче избирането на подарък се превръща и в "мисия невъзможна". Успяхме да съберем най-практичните идеи за подарък на дама, с които реално няма как да сбъркате. Важно е обаче да подчертаем, че жените първо гледат опаковката на подаръка. Затова каквото и да купите, не забравяйте да заложите на стилна опаковка и красива картичка с пожелание.

1. Пътуване

Нашият първи избор за подарък на жена е пътуване (разбира се, не самостоятелно). Може да подарите ваучер от туристическата агенция, който обикновено включва комбинация от оферти (самолетен билет, настаняване в хотел, конкретни екскурзии) или да купите сами всичко това по ваша преценка. Това е един от най-предпочитаните подаръци тази година. В случай, че цяла екскурзия не ви е по джоба, заложете на самолетни билети от нискотарифна самолетна компания. Гарантираме ви, че това понякога излиза по-евтино и от хубав пуловер. 

2. Ваучер за любим магазин

Услугата gift карта също става особено актуална. Може да отидете във всеки един голям магазин и да кажете с каква сума искате да заредите картата. Обикновено тя важи определен период (според условията на магазина), а дамата може да отиде и да си хареса каквото иска. Така се застраховате, че няма да има подаръци, които не стават или не се харесват.

3. Бижу

Жените обожават бижутата. При тях е много трудно да не улучите правилното, ако поне малко познавате дамата. Например ако не носи злато, това е чудесна възможност да разгледате бижута от друг материал. Има различни видове творци, които правят бижута ръчно, които също са много креативни.

4. Парфюм

Друга вечна класика е парфюмът. Той се подарява с повод и без повод, но на Коледа има особена символика. Ако не знаете предпочитанията на дамата, винаги може да попитате в магазина за някой бестселър или по-традиционен аромат.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.