15 признака, че той е лудо влюбен


15 признака, че той е лудо влюбен
Снимка: iStock/Guliver

Всеки иска да чува, че е обичан, но в днешния свят много хора се притесняват да изразяват гласно истинските си емоции. Причините за това може да са различни и да доведат до недоумение от другата страна.

Но за щастие, това може да се промени. Има много фини сигнали, на които да обърнете внимание, за да получите доказателство, че любимият наистина е луд по вас. Не става дума за постоянно подаряване на цветя или подаръци, закупени от магазина. Това са нещата, които ви карат да се чувствате най-специалният човек на света.

Ето 15 признака, че той е истински влюбен във вас:

1. Никога не е готов да си тръгнете

Когато дойде време да се сбогувате, той или ви моли да останете, или ви хваща в дълга прегръдка, от която не можете да се измъкнете. Вие сте любимото същество, с което прекарва времето си с истинско удоволствие.

2. Отклонява се от пътя си, за да е с вас

Няма значение, че колата ви се е повредила по средата на нощта или рано сутринта - можете да разчитате напълно на него, за да ви помогне. Той го прави, защото иска, не защото очаква нещо в замяна.

3. Всеки път, когато ви види, е като за първи път

Той постоянно повтаря какъв късметлия е, че сте в живота му и ви дарява със същата обич, както в първите дни на връзката.

АКО ТОЙ ПРАВИ ТЕЗИ 7 НЕЩА, ДОВЕРИ МУ СЕ

4. Казва ви колко много му липсвате

Той не е прекалено обсебващ, но няма да има нищо против, ако може да прекарва всяка секунда с вас. Често ви казва колко много му липсвате и си търси поводи да се виждате по-често.

5. Винаги иска да е сигурен, че връзката ви е в добро състояние

Ако възникне проблем между двамата, той иска да го оправите на момента. Не е човек, който да пренебрегва проблемите, защото оценява състоянието на вашите взаимоотношения.

6. Не ви приема за даденост

Той често ви казва колко благодарен е, че ви има в живота си. Не ви приема за даденост и е благодарен за всяко малко нещо, което правите за него. 

7. Гледа ви с обожание

Забелязвате, че когато той гледа към вас, усещате любов и нежност в погледа му. Той не може да свали очите си от вас и никога не пропуска да ви направи комплимент.

8. Интересува се от живота ви

Иска да чуе всички подробности за вашия ден, какви са текущите ви проекти, клюките по време на работа и т.н. Неща, които нормално биха били досадни за някой друг, са интересни за него, защото обича да научава повече за вас.

9. Вашата безопасност е всичко за него

Той не може да понесе мисълта, че нещо лошо може да се случи с вас. Притеснява се, че се прибирате късно през нощта и по-скоро ще иска да ви придружи, вместо да се чуди.

АКО ТОЙ ПРИТЕЖАВА ТЕЗИ 10 КАЧЕСТВА, ДОВЕРИ МУ СЕ

10. Прави романтични неща за вас

Не е необичайно да ви изненада с любимата ви закуска или чаша вино, която ви очаква, след като е чул за вашия труден ден. Малките неща винаги му напомнят за вас и той обича да ги прави.

11. Поставя ви пред себе си

Ставате приоритет за него, когато е необходимо, и предпочита да прави малки жертви, за да ви помогне или да ви направи щастливи.

12. Иска да се погрижи за вас

Независимо дали сте болна или разстроена, той иска да бъде този, който да ви накара да се почувствате по-добре. Просто иска да ви осигури всякакъв вид подкрепа, от която се нуждаете.

13. Иска да се разбирате с приятелите му

Колкото и да отделя време за себе си, той също така иска да сте част от неговата социална група. Иска тези, които са най-близо до него, да знаят колко сте страхотна.

14. Не се интересува от никой друг

Никога не трябва да се притеснявате за другите жени, защото неговият фокус винаги е върху вас. Той дори не е изкушен от другите и знае, че има най-доброто.

15. Чувствате се максимално обичани

Начинът, по който ви докосва, държи, целува, гледа - всичко ви кара да се чувствате обичани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама