4 неща, които се случват, когато се разделите със сродната си душа


4 неща, които се случват, когато се разделите със сродната си душа
Снимка: pixabay.com

Хората казват, че когато срещнеш сродната си душа, чувството не може да се сравни с нищо познато. Съвсем различно преживяване от „влюбването до уши” – това е връзка на интелектуално, духовно, емоционално и физическо ниво. Не можеш да си представиш как би дишала без този човек, но животът понякога е несправедлив и ви разделя. Може би не ви е писано да сте заедно точно сега, никой не знае. Ето и какво се случва, когато пътищата ви се разделят.

1. Ще се влюбите отново, но никога няма да е същото

Разбира се, че ще се влюбите отново, ще се омъжите и ще имате деца. Но дори да изживеете мечтата на милиони хора, на вас ще ви липсва нещо. Може би няма да можете да го опишете съвсем, но на моменти ще се чувствате сякаш сте загубили част от себе си по пътя към мечтания живот.

2. Винаги ще мислите за миналото

Няма да можете да се примирите с раздялата и често ще се връщате назад. Без значение колко години са минали, умът ви винаги ще се скита в миналото и ще търси разпилени спомени. Сцените от романтичните филми, в които стара баба показва на внуците си снимка на първата истинска любов вече ще ви се струват съвсем логични.

3. Ставате съвсем различен човек

Ще се опитате да преодолеете болката, променяйки себе си. Все пак, толкова много неща у вас ще ви напомнят за сродната ви душа. Няма да искате да четете любимите си книги, нито да носите онази рокля, която той обожаваше.

4. Ще го сънувате често

Това е единственият начин да го видите отново и то без да се сещате, че него вече го няма в живота ви. Хубавото е, че тези сънища няма да ви тежат, напротив, ще се чувствате сигурни и спокойни.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама