4 знака, че се срещате с емоционално нестабилен мъж


4 знака, че се срещате с емоционално нестабилен мъж
Снимка: iStock/Guliver

Когато се посветите на една връзка, винаги ще очаквате партньорът ви да направи същото. Готови сте да се отдадете на другия и сте съсредоточени в отношенията си с него. Ако обаче имате връзка с емоционално нестабилен човек, нещата няма да са толкова розови. Много често тези хора са замесени в други взаимоотношения и не ценят текущата връзка, в която са. Причина за това може да е лошо възпитание или израстването им в неподходяща страна.

По-долу са признаци, по-които ще познаете емоционално нестабилния партньор.

Сменя често чувства и емоции

Емоционално недостъпен човек ще иска да има връзка с вас в този момент, но в следващата минута, нещата може да са различни. Един от най-честите черти на тези хора е, че нямат мнение и настроенията им често се менят. Ако забележите, че партньорът ви продължава да показва смесени чувства и емоции, най-вероятно си имате работа с емоционално нестабилен човек.

Не се интересува как се чувствате

Ако в повечето случаи партньорът ви не показва загриженост към вас и не пита как се чувствате, то явно имате проблем. Емоционално нестабилният човек е егоист и мисли само за себе си. Ще иска първо той да е добре, нещата да станат по неговите правила и да правите всичко, което иска. Дори и това да ви кара да се чувствате зле, на него няма да му пука.

ТЯ Е ОТ ТОЗИ ТИП ЖЕНИ, КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА ГУБИШ

Говори негативно за минали взаимоотношения

Разбира се, разделите на взаимоотношенията могат да бъдат тежки и да наранят човек, но трябва ли партньорът ви да говори за това всеки един момент? Няма нужда да продължавате да говорите за нещо, което вече е минало. Дали вашият човек е емоционално нестабилен, може да разберете, ако той постоянно се оплаква от бивши връзки и говори лоша за приятелките си. Ако един човек постоянно говори негативно за взаимоотношенията си в миналото как той би могъл да има здрава и стабилна връзка?

Те се срещат с друг човек

Много често емоционално нестабилните хора не могат да бъдат само в една връзка. Това е лоша, но абсолютно сигурна черта, по която ще познаете един такъв човек. Разбира се, той ще се опита по всякакъв начин да скрие от вас, тъй като още не е сигурен в коя връзка да остане. Тези хора обикновено не се интересуват как вие ще се почувствате, когато разберете, че те се срещат с някой друг. Единственото, което ги интересува е тяхното състояние и дали те са щастливи. Заслужавате ли такъв човек?

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама