5-те най-чести причини за изневяра


5-те най-чести причини за изневяра
Снимка: Istock/Guliver

Изневярата определено носи след себе си огромни сътресения в отношенията между двама души. Понякога те преживят голям катарзис и връзката им се се разпада. За някои двойки това е пагубно. Други пък успяват да си простят и да измислят вариант как да продължат напред заедно. Понякога любовта е по-силна от изневярата.

Има някои основни причини хората да изневеряват и да търсят забавление на друго място. Както при мъжете, така и при жените това може да се случи във всеки един момент от връзката им.

Ето основните 5 причини за това:

1. Ревността

В много от случаите ревността подтиква двойките да се спасят от напрежението като потърсят любов и ласки на друго място. Ревността може да създаде голям дискомфорт и да доведе до проблеми. Когато има несъгласия в една връзка, тя е застрашена и тогава партньорите са склонни да изневеряват.

2. Липсата на разнообразие

Често дългите връзки се превръщат малко или много в рутина. Ставане сутрин, закуска, целувка за приятен ден, после дежурното чуване по телефона, после целувка за лека нощ и секс веднъж в седмицата... Тази сивота във връзката може да доведе до раздяла или появата на трети в леглото.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама