5 знака, че той вече не се интересува от вас


5 знака, че той вече не се интересува от вас
Снимка: iStock/Guliver

Ако сте достигнали момент, в който се питате дали той все още се интересува от вас, както в началото, най-вероятният отговор е не. Понякога е трудно да го приемем, но ако все още не сте сигурни, това са 5 сигурни знака.

1. Той е променил своите текстови навици

Ако преди ви е писал дълги съобщения, а сега отговаря само с няколко думи, той не изпитва същото. Това е предупредителен знак, че интересът му към вас намалява и не защото е винаги уморен. Той чака да ви омръзне и да продължите напред.

2. Той не пита вече за вашия живот

Мъжът, който наистина се интересува от вас, иска да знае как е минал денят ви, какво чувствате и през какво преминавате. Ако вече не ви разпитва, а комуникацията ви е безлична, той бързо губи интерес.

3. Той постоянно си намира извинения, за да не се видите

"Колата ми се счупи", "Забавиха ме на работа"... Има ли смисъл да го обясняваме? Ако постоянно е зает и не може да намери време за вас, той просто не иска да ви види. Следователно винаги ще избягва срещите на четири очи, оставяйки ви да се чудите какво сте сгрешили.

7 СЪВЕТА КАК МЪЖЕТЕ ДА НЕ СИ ИГРАЯТ С ВАС

4. Той ви кара да чакате с часове или дни

Независимо колко е зает, със сигурност може да отдели една минута, за да си прочете съобщението. Ако той не отговаря с часове/дни, явно вече не се интересува от вас.  Не е истина, че "не го е видял" или "телефонът не е бил с него". Той го е видял и го е игнорирал.

5. Той се държи странно, когато ви види на публично място

Този знак не е лесен за хващане, ако не го виждате често, но е огромен индикатор. Ако случайно го засечете на публично място, а той се държи резервирано и сякаш иска по-бързо да си тръгне, просто не желае да ви обяснява защо отдавна не ви е писал.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама