7 начина да предотвратите мъжете да си играят с вас


7 начина да предотвратите мъжете да си играят с вас
Снимка: iStock/Guliver

Ако наистина искате да намерите истинската любов, единственият начин това да се случи е да отворите сърцето си. Знаем, че сигурно ви е омръзнало да инвестирате време и енергия в грешните мъже. Да имате надежди и впоследствие да се окажете разочаровани и наранени.

Работили сте усилено, за да постигнете мир и щастие, така че няма начин да оставите някой да влезе в живота ви и да обърка всичко. И все пак... не искате да се отказвате от възможността да откриете "Мъжа".

Ако искате да срещнете правилния човек за себе си, без да позволявате да си играят с вас, трябва да правите следващите 7 неща.

1. Избягвайте мъже с очевидно ниско самочувствиe

Ако мъжът не се обича и не се цени, това ще рефлектира върху отношението му към вас. Няма как да имате пълноценна връзка, ако той не харесва образа си в огледалото и човека, който е. Каква любов очаквате от него?

2. Уверете се, че неговите ценности по отношение на семейството и връзките съвпадат с вашите

Погледнете отблизо живота, който той е създал. Има ли здрави дълготрайни връзки с приятели и семейство? Подрежда ли си финансите и отговорностите? Има ли добри отношения с бившите си? Уверете се, че животът му протича гладко, преди да го поканите във вашия.

5 НЕЩА, КОИТО ЕДНА ЖЕНА НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИ ЗАРАДИ МЪЖ

3. Не приемайте лошото му поведение

Помислете за бившите си връзки и нещата, които са ви наранявали. Бившият ви пасивно-агресивен, негативен, критичен, некомуникативен или студен е бил? Ако сегашният кандидат за сърцето ви има сходно поведение, помолете го да спре. Ако не може (или няма), продължете напред без него.

4. Обърнете внимание на това, което прави, а не на това, което казва

Действията му показват, че го е грижа за вас, повече от думите му. Отделя ли време за вас и поддържа ли връзка, когато не е с вас? Дава ли обещания, които след това изпълнява? Гадже, което е грижовно, щедро, последователно и добро, някой ден ще бъде внимателен и всеотдаен съпруг.

5. Уверете се, че той ви включва във всички аспекти от живота си

С течение на времето той трябва да започне да ви включва във всеки аспект от живота си, без изключение. Да ви кани в дома и в офиса си. Да се радва, ако прекарвате време със семейството и приятелите му. И да е горд да ви покаже пред света!

25 СЪВЕТА ЗА ЛЮБОВТА ОТ ПЕТЪР ДЪНОВ

6. Застъпвайте се за себе си

Ако нещо ви притеснява, кажете му го. Ако той отхвърли чувствата ви или се защити, това е червен флаг. Излизайте само с мъж, който е в състояние да оцени собственото си поведение и да направи промени, когато е необходимо. С човек, който признава грешките си и цени вашите чувства (правете и вие същото за него).

7. Изчакайте със секса (правилният ще го направи)

Сексът е супер и е важна част от всяка връзка. Но когато искате да намерите "единствения", е добра идея да изчакате малко с него. Докато първо изградите емоционална интимност, което е умна стратегия. Ако мъжът, с когото излизате, наистина се интересува от вас, той ще чака, докато сте готова. Ако го е грижа повече за секса, отколкото за вас, той не уважава тази граница.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама