7 причини защо не можете да си намерите добър мъж


7 причини защо не можете да си намерите добър мъж
Снимка: iStock

„Защо не мога да си намеря свестен мъж?“ е въпрос, който жените по света постоянно си задават. Сякаш с всеки изминал ден добрият партньор става още по-труден за намиране. Ако пък сте прекарали и време в съвременните приложения за онлайн запознанства като OkCupid или Tinder, е още по-лесно да започнете да вярвате, че добрите мъже вече не съществуват. Истината е, че те са съвсем реални! Но ако се чудите защо никога не попадате на тях, може би и вие допускате някои грешки.

1. Имате „тип“ и не се отклонявате от него

Много хора вярват, че могат и искат да излизат само с определен „тип“ хора, но това често води до пренебрегване на наистина стойностни личности, които всъщност биха били страхотно попадение. Въпреки че няма нищо лошо в стандартите, отказът да излизате с мъже въз основа на тяхната височина, начин на обличане или професия, е сигурен знак, че сте твърде придирчиви. Има разлика между това да имате разумни граници и да отпишете даден човек, защото не се вписва в представите ви.

2. Флиртувате твърде настоятелно

Отчаянието не е секси. Но когато се опитвате да печелите внимание, просите си комплименти или се включвате в абсолютно всеки разговор, без значение дали имате да кажете нещо смислено, или не, изглежда доста жалко. Ако можете да бъдете честни – вие също не бихте искали да бъдете с някой дърдорещ всезнайко, нали?

5 НАВИКА, КОИТО ВИ ПРЕЧАТ ДА БЪДЕТЕ ДОБРА ПОЛОВИНКА

3. Падате си по мъже извън „вашата лига”

Колкото и да ни боли да кажем това, да, наистина има такова неща като „лига”. Ако вие се заглеждате само по мъже, които са пълни 10-ки (или минимум 9-ки), но вие не предлагате нищо повече от средностатистическа 7-ца, със сигурност пропускате свестни мъже, които биха излизали с вас. Ако държите на невероятен мъж, като излязъл от напрегнат екшън филм, трябва да му предложите нещо, което е еднакво секси.

4. Отказвате да излизате

Как ще се запознаете с нови хора, ако не излизате? Голяма част от онлайн запознанствата не дават добри резултати. Най-добре е да намерите свестен мъж по старомодния начин, така че излезте и се забавлявайте. Е, разбира се, тук не говорим да отидете на дискотека, посещавана предимно от студенти в началните курсове.

5. Държите се като примадона

Да очаквате уважение, малко романтика и сладки съобщения е напълно разумно. Това, което не е разумно, е да очаквате мъжът да ви обсипва с подаръци, да плаща за всичко и също така да се съобразява с променливите ви настроения. Ако се държите като примадона, не се стряскайте, ако мъжете в крайна сметка започнат да бягат след 2-3 срещи.

6. Излизате с грешната компания

Ако всички във вашата среда са самотни, разведени, половинките им изневеряват или имат някакви други емоционални проблеми, няма да намерите добър човек чрез техните познанства.

7. Не работите върху себе си

Всеки човек има нещо, което може да подобри. Отпуснато коремче, не особено готин стил на обличане, странно отношение към мъжете. Колкото по-добре изглеждате, действате и се чувствате, толкова по-привлекателни сте. Колкото по-привлекателни сте, толкова по-вероятно е свестните мъже да ви намерят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама