Не заслужаваш да си нечий резервен вариант


Не заслужаваш да си нечий резервен вариант
Снимка: iStock/Guliver

Не си израснала, гледайки всички тези романтични филми, живеейки детските си фантазии и мечтаейки за любящ мъж, само за да се окажеш нечий резервен план или втори избор. Не си жертвала сърцето си толкова много пъти, само за да се окажеш опция. Не си проляла всички тези сълзи, само за да завършиш с някой, който не те кара да се чувстваш обичана.

Не заслужаваш да бъдеш резервен план, без значение колко много обичаш този човек. Не заслужаваш да бъдеш обичана от време на време, да бъдеш с мъж, който е на разположение само когато му е удобно. Няма значение колко работа имаш върху себе си, за да станеш човека, който искаш, няма значение колко лоши са били предишните ти връзки и няма значение колко високо е мнението ти за него, ти не заслужаваш да бъдеш пренебрегвана.

МОЖЕШ ДА ОБИЧАШ СЧУПЕН МЪЖ, НО НЕ МОЖЕШ ДА ГО НАПРАВИШ ЦЯЛ

Твърде много добри сърца попадат в този капан. Твърде много силни жени се оказват заклещени с хора, които ги използват. Твърде много лоялни хора страдат заради несигурността ти, с която другите злоупотребяват.

По-добре да бъдеш сама, отколкото резервен план. Бъди сама, защото болката от самотата е много по-лесна за справяне, отколкото болката от това да бъдеш невидима. Не заслужаваш някой, който те кара да се чувстваш необичана, нежелана и недостойна.

Не е нужно да убеждаваш някого в своята стойност или правота. Достатъчно е да знаеш в сърцето си, че заслужаваш нещо по-добро и да си тръгнеш с вдигната глава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама