Можеш да обичаш счупен мъж, но не можеш да го направиш цял


Можеш да обичаш счупен мъж, но не можеш да го направиш цял
Снимка: iStock/Guliver

Ти обичаш дълбоко. Съпричастността ти улеснява разбирането на чуждите емоции. Търсиш възможности да дадеш втори и трети шанс. Намираш удовлетворение в това да помагаш на хората през трудни моменти, особено на тези, на които държиш.

Не е изненада, че привличаш мъже, които се нуждаят от изцеление. Не си длъжна да спасяваш всички, нито пък можеш. Разбира се, можеш да обичаш разбит мъж с цялото си сърце, но не можеш да го поправиш, залепиш и да го направиш цял.

6 ЗНАКА, ЧЕ БИВШИЯТ ВИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ

Счупеният мъж никога не е истински щастлив. Той няма да го признае, но ти ще го усетиш по начина, по който се отнася с теб. Ще го видиш по начина, по който говори. Той знае, че заслужаваш нещо по-добро от това, което той дава. Твоето щастие му напомня за неговата собствена болка, която се е загнездила в душата му.

Счупеният мъж е емоционално недостъпен. Той те държи на разстояние, не желае и не може да комуникира ефективно. Той се сдържа, а около сърцето му има каменни зидове. Той ще саботира връзката, правейки и най-малките неща по-трудни, отколкото трябва.

Счупеният мъж не поема отговорност за живота или щастието си. Той обвинява света за всичко негативно, което му се е случило. Кара те да поставяш под въпрос стойността си, да се чувстваш засрамена и луда. Той те кара да преминаваш през емоционални сътресения, източва душата ти.

Можеш да обичаш разбит мъж, но не можеш да го поправиш.Той трябва да има желание за промяна. Трябва да види стойността на живота и на това, което му предлагате на готово. Понякога да го обичаш означава да го пуснеш да си иде и да обичаш себе си. Опитала си, подкрепила си го и си била търпелива твърде дълго време. Не се отказваш от него, макар че той ще те обвини точно в това. Правиш място за себе си.

Болно е да си тръгнеш, защото знаеш какво е да се чувстваш сам. Не искаш да си тръгнеш, но знаеш, че не можеш да бъдеш „патерица”. И ти остава да се надяваш, че някой ден той ще се върне стъпил здраво на двата си крака. Можеш да обичаш счупен мъж, но не можеш да го направиш цял…

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама