5 типа ергена, които ще срещнете след 30


5 типа ергена, които ще срещнете след 30
Снимка: iStock/Guliver

Когато сте в началото на 20-те години, почти всички са необвързани. След това, около 25 мъжете изведнъж започват да се установяват. И ако нямате особен късмет в любовта, шансът да бъдете самотни в 30-те си години, търсейки „единствения“, е доста голям. А ето и кои са задължителните типажи на свободни мъже, които ще срещнете в този период.

1. Възрастният плейбой

Когато един мъж е самотен след 30 и все още жонглира с жени, той живее с единия крак в миналото, изживявайки “втора младост”. Хората, които поддържат фасадата на „играча“, не са непременно щастливи, а доста самотни и много несигурни. Обикновено на 40 разбират, че мъжете също губят стойност и външна красота с течение на времето.

2. Огорченият човек

Подобно на огорчените жени,този мъж явно има твърде много лоши преживявания в любовта. За разлика от дамите обаче, те изразяват насъбралите се емоции с ярост и често можете да чуете фрази като „Не ме напускаш! Аз си тръгвам!" Тези мъже знаят, че не всички жени са еднакви, но са стигнали до точката, в която негодуванието и отхвърлянето се влошават толкова много, че вече не знаят как да имат здравословна връзка.

ЛЮБОВТА Е МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ЕМОЦИЯ

3. Мъжът с тиктакащ биологичен часовник

Биологичните часовници тиктакат и при мъжете. Един ден този човек се събужда и осъзнава, че има спешна нужда от семейство. Започва да избира потенциална майка на своите деца и е малко отчаян. Приятелите му се притесняват, членовете на семейството му също. Колкото и да е странно, той вероятно не е толкова лош избор, просто ще иска всичко да се случи “от днес за вчера”.

4. Разведеният татко

Той е страхотен човек, просто нещата не са се получили с бившата му. Винаги подхождайте с доза внимание, защото малко или много той търси майка-заместител за своите деца или поне дама, която няма против трето присъствие във връзката.

5. Жененият страдалец

Тези мъже са доста несигурни и страхливи, когато става дума за развод. Разбира се, те ще представят съпругата си в ужасна светлина, вероятно с психични проблеми, която е виновна за всичките им житейски несгоди. Избягвайте този типаж на всяка цена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама