Харесвам хора, които живеят извън кутията


Харесвам хора, които живеят извън кутията
Снимка: iStock/Guliver

Обичам хора, които започват разговора с нещо супер лично. Харесвам хора, които не се страхуват да се разхождат с петна по блузата. Харесвам хора, които се смеят супер грозно на собствените си шеги. Харесвам хора, които правят комплименти на другите в магазина и се сприятеляват, докато си мият ръцете в тоалетната.

Които се въодушевяват от идеи и се вълнуват от успехите на другите.

Харесвам хора, които живеят малко извън кутията, които се движат със свой собствен ритъм, които имат мисията да помагат на околните.

Които признават провалите си и се извиняват с лекота.

Харесвам хора, които знаят кои са дълбоко в себе си и оставят личността им да блести. Които казват истината. Които могат да се шегуват често и не се вземат много на сериозно.

Които обичат живота толкова много, че не правят място за драми или дребнаво поведение, само за повече любов.

Харесвам хора, които харесват хората. Които обичат книги, глупави телевизионни предавания, които правят купони с пица и хартиени съдове. Харесвам хора, които минават да ти кажат здрасти и ти носят любимата напитка.

Които имат свое мнение, но не се чувстват заплашени от това, че и ти имаш собствено мнение.

Харесвам хора, които се смеят на немитата си коса и си признават, когато не са си мили зъбите.

Които споделят любимите си рецепти и те оставят да пробваш любимия им грим, преди да го купят. Които се хвалят, че любимата им дреха е от разпродажба.

Харесвам хора, които молят за помощ. Които се появяват, когато са необходими. Които не изпитват необходимост да се хвалят. Хора, които не разчистват, преди да се появиш и не търсят скандали.

Хора, които казват "Доведи, когото поискаш". Хора, които редят големи маси и поздравяват всеки човек с топло "Добре дошъл", сякаш са били най-добри приятели от години.

Хора, на които очите им светват, когато говорят за страстите си и чиито гласове стават по-силни, когато пеят любимите си песни. Хора, които изграждат бизнес и, които изграждат хората около себе си.

Харесвам хора, които не са перфектни. Които не са готини. Които не се стремят да подражават на хората около тях. Които не се опитват да станат някои, които не са.

Харесват хора, които са толкова истински, че боли и кара другите да се чувстват некомфортно.

Обичам всички хора, но човече, има специално място в сърцето ми за разхвърляните хора.

Автор: Ейми Уедърли

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама