Истината е, че никога няма да бъдеш мъжът, който исках да бъдеш


Истината е, че никога няма да бъдеш мъжът, който исках да бъдеш
Снимка: iStock/Guliver

Исках нещата да са различни. Исках да бъдем щастливи завинаги. Надявах се да ми бъдеш най-добрият приятел и мъжът, на когото мога да разчитам. Исках да ме погледнеш така, сякаш съм най-ценното нещо, което имаш в живота си.

Толкова силно исках да си луд по мен, да се нуждаеш от мен, както имаш нужда от въздух, за да дишаш. Трябваше да ме поставиш на първо място, да поискаш мнението ми и да ми напомняш колко съм добра от време на време. Само това исках, разбираш ли?

Но нищо от това не се случи. Аз ти дадох всичко от себе си, но дори това не ти стигна. Ти сякаш се беше отказал от нас още преди да се опитаме.

Не знам дали някога си ме обичал, или просто си се преструвал, за да получаваш всичко, от което имаше нужда. А аз бях готова да ти дам всичко и го правех, без дори да се замисля за последствията.

Толкова бях влюбена, че не можах да разбера, че просто се възползваш от мен. Вярвах на всичко, което ми каза. Вярвах, че ме обичаш и че не можеш да живееш без мен.

Но всъщност беше точно обратното. Би могъл да живееш без мен, защото никога не съм имала такова значение за теб. Бях добра и се опитвах да те направя щастлив. Знаех как пиеш кафето си, винаги приготвях с любов любимото ти ястие, загърбих себе си, за да може ти да си добре...

А ти имаше нужда от жертва, която да бъде всичко, което винаги си искал, някоя, която ще пожертва живота и времето си, за да се почувстваш добре. И ти искаше всичко това да се случи в името на любовта.

БЪДЕТЕ ДОСТАТЪЧНО СИЛНИ, ЗА ДА СИ ТРЪГНЕТЕ НАВРЕМЕ

И знаеш ли кое беше най-лошото?

Приех да бъда тази жена. Приех да се поставя на второ място, да се подчинявам на всичките ти правила и да бъда жената, която искаш да бъда. Промених се толкова много, така че да ме харесаш повече. Все още не знам защо го направих, но сега разбирам, че не си заслужавал всичко, което направих за теб. Всъщност никой човек не заслужава такава жертва.

Истината е, че никога няма да бъдеш мъжът, който исках  да бъдеш.

Исках просто да ме уважаваш, да ме разбираш, да ме обичаш, да оцениш всичко, което направих. Исках просто малко внимание, повече от времето и целувките ти.

Исках просто да бъдем щастливи. Но след цялата болка, която изпитах, днес вече знам едно- никога повече няма да правя такива жертви за мъж, който не е готов да обича!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама