Истинската любов е тиха...


Истинската любов е тиха...
Снимка: iStock/Guliver

Истинската любов е тиха... Тя пие кафе в неделя сутрин с мъж, когото познава от много години. Той наблюдава как слънчевите лъчи докосват лицето й. Наслаждават се един на друг, на всяка своя черта.

Здравата любов е нежна и скромна, въпреки че на моменти е смела и дръзка. Не изисква одобрение и различни модерни „неща“.

Истинската любов е пълна с трудности. Тя не одобрява възходящото поведение и снизхождението към своите нереалистични заблуди. Здравата любов ви кара да отблъсквате лошите си навици, настоявайки за промяна и развитие.

Здравата любов ви моли да станете по-добри, защото наистина сте способни на това. Тя събужда във вас само най-доброто.

Тази истинска любов се познава, няма как да я объркате. Кара ви да виждате нещата от напълно нов ъгъл и периодично да преглеждате знанията си.

Здравата любов предизвиква болезнено представа за себе си, в която сте вярвали твърде дълго. Кара ви да поглеждате себе си и другите хора от по-състрадателна гледна точка.

Разрушава стените, които несъзнателно сте издигнали около себе си, вдъхновявайки ви да се отървете от тях за собствено добро.

Здравата любов е силна. При нея винаги има неприятни разговори и компромиси, които никога не бихте правили преди. Здравата, истинска любов означава да поставите нуждите на друг човек над вашите собствени, изненадани, че изобщо сте способни на това.

Тази любов ви води до места, където не бихте искали да сте преди, но сега се радвате, когато виждате колко лесно е да се адаптирате към новите условия.

Здравата любов е динамична. Днес е завладяващо и романтично, а утре е преживяващо и болезнено. Любовта не е спирка на влак, където можете просто да слезете.

Тази истинска любов расте с вас. Тя управлява вашите нужди и успехи. Тя е смела, когато имате нужда от смелост, и плаха, когато трябва да се съгласите с другия.

Именно тази любов се развива и променя в същата степен като вас самите. Тя се адаптира, за да отговаря на типа любов, от която се нуждаете в момента.

Истинската любов е много тиха. Тя никога не крещи, а винаги шепти в ухото. Казва не нещата, които искате да чуете, а тези, които трябва да знаете.

Здравата любов има помирителен характер. Тази любов е незабележимата първопричина за всичко наоколо. Това е знанието, че винаги ще бъдете подкрепени. Това е усещане, че до себе си имате човек, с когото се чувствате щастливи и защитени. И няма нищо по-хубаво от това!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама