Трудно се обича жена, която е била предавана толкова много пъти


Трудно се обича жена, която е била предавана толкова много пъти
Снимка: iStock

Ние се влюбваме и разлюбваме. Нараняваме се. Смеещи се и процъфтяващи сме, само докато любовта не си отиде. Борба и надежда, вярване и бягане. Всичко е част от живота, всичко е част от любовта. А тук идва и ТЯ. Жена, която е наранявана, която се страхува от любов. Тази, която никога не е била приоритет, винаги е втори избор.Тази, която не знае какво е да бъдеш нечий избор, нечие всичко.

Тя знае какво е чувството да те отхвърлят.

Без предупреждение, без време за подготовка. Тя знае как се чувства, изхвърлена само на една спирка разстояние до крайната дестинация. И така, с течение на времето страховете й нарастват. Тя ще те обича така, както никога не си бил обичан. Тя ще те обича от все сърце с онзи луд вид любов, който я изтощава, но все пак е щастлива. Защото така обича. Тя не държи нищо назад, когато го прави. Но щом дойде нощта зад ъгъла, тя ще остане сама с мислите си, с тъмни демони от миналото, които я предупреждават, че ще си тръгнеш. Казвайки й как още веднъж, тя ще бъде един избор, който няма да направите. И тя чака онзи момент, в който ще си тръгнеш просто ей така...

ТРИ ВИДА ЛЮБОВ, КОИТО ВСЕКИ ИМА В ЖИВОТА СИ

Тя знае как се чувства отблъснатата жена.

Тя знае болката от това да обичаш и да не бъдеш обичана. Да дадеш всичко, за да не получиш нищо, освен болка в замяна. И тя все още обича, дори когато всичко й крещи да не го прави, тя все пак го прави. И дори тогава тя няма да се надява да останеш. Дори когато й обещаеш любовта си, тя ще знае, че един ден ще си тръгнеш от нея. Защото всеки друг си тръгна. Дори когато й кажеш, че тя е всичко, което си чакал и искал, тя няма да ти повярва. Защото преди това й беше обещана любов, много любов. Преди й беше казано, че тя е единствената, а след това беше изоставена. Тя беше счупена, но все пак реши да не изгражда стените си. Тя просто не пуска надеждите си.

Тя знае силата на думите, затова вместо това, покажете й действията си.

Вместо да й обещавате щастието, бъдете там за нея, когато скръбта чука на вратата. Задръжте я здраво и споделете с нея тишината, когато тя ви помоли да го направите. Вместо да й казвате колко е красива, накарайте я да се чувства такава. Целувайте всеки сантиметър от тялото й и обичайте всеки неин белег. Тъй като тя все още не се е научила как да се обича. Все още не осъзнава колко е красива. Така че покажете й го. Накарайте я вярва отново в любовта!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама