Как се влюбват зодиите - 2-ра част


Как се влюбват зодиите - 2-ра част
Снимка: iStock/Guliver

След като разбрахме как се влюбва първата шестица от Зодиака, ето го и забавният прочит на останалите шест.

Везни

Везните се влюбват от любов към изкуството. Защото връзката – това е красиво. А красивата връзка – свят да ти се завие. Везните ще ухажват красиво, красиво ще правят секс и красиво ще си тръгнат през нощта...  завинаги. После красиво ще се върнат. Изобщо - ще се колебаят до безкрай. Но в никакъв случай не с лошо – просто животът е кратък и трябва да се опита от всичко.

Скорпион

Скорпионът се влюбва в обедната почивка. Между курса по драма и курса по фотография. Освен това Скорпионът се влюбва много технично: бърз избор на жертвата, точно убождане в сърцето и ето, че жертвата вече се гърчи в агония, умолявайки: "Моля те, вземи ме!“. Скорпионът радостно го взима, целува го по пъпа и отива на йога.

Стрелец

Стрелецът предпочита изобщо да не се влюбва, защото всичко е зле. Всичко ще бъде много зле, както винаги. Ако все пак се излъже да се влюби, много внимателно ще се вглежда – зле ли е вече? Или засега всичко е нормално? Или може би, не? О, Боже! Но ако изведнъж Стрелецът успее да спре да проектира опита си от миналите влюбвания на всеки следващ избраник, всички останали ще пушат злобно в ъгъла.

Козирог

Козирозите се влюбват рационално. Никакви гръмове от ясно небе или пеперуди в стомаха. Козирогът знае, че пеперудите в стомаха противоречат на физиологията и преди да се влюбят трябва да изучат тактико-техническите характеристики на предполагаемата внезапна страст. Погрешно е да се счита, че Козирогът е тревопасен. О, неее. Те стоят на клона като ягуар и може да дебнат плячката с години, докато изберат подходящия момент и… ето жертвата вече лежи с прегризано гърло, без бельо и шепне: "И аз те обичам!“

Водолей

Водолеите се влюбват правилно. Всички останали знаци виждат влюбването примерно така: "Аз те обичам значи ти трябва да ми дадеш твоето внимание, портфейл и всичко, което имаш.“ Водолеят смята, че ако е влюбен, трябва да се грижи за него. Те имат фантастичната дарба, когато връзката им е в самия си разгар, да не се обиждат, дори ако любимият им е закъснял с 40 мин., а на закъсненията да реагира: "И утре ли ще останеш до късно в офиса? Ето вземи този сандвич със сирене.“ И наистина сандвичът ще е със сирене, а не с цианкалий.

Риби

Рибите се влюбват класически. По строгите канони на любовните романи – страст, хормони, разкъсани дрехи, щастие, болка и кървави сополи. Много важен момент е, че обектът на влюбване трябва да е максимално труднодостъпен: да живее в друг град, още по-добре в друга страна, а в  идеалния случай – да лети често с изследователска мисия към Марс. Рибата трябва да страда и да преодолява препятствия, иначе няма никакъв смисъл да шава с хриле. След връзка с Риба остава една изпепелена пустиня и само кървавите сополи като ярки балони летят някъде в орбитата на Фобос.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама