Каква любов търсите спoред любимия си жанр книги


Каква любов търсите спoред любимия си жанр книги
Снимка: iStock/Guliver

Книгите винаги са имали специално място в сърцето ни. Те ни пренасят в нови светове, откъсват ни от проблемите, а понякога дори изграждат житейските ни възгледи. Замисляли ли сте се обаче как любимите книги оказват влияние върху любовните връзки? Ето и какъв тип гадже сте според любимия си жанр.

Романтика: Разбира се, че сте романтичка. Готови сте да положите много усилия в името на истинската любов и очаквате партньорът ви да направи същото. Обичате вечери на свещи, разходки, шоколади, цветя и обяснения в любов.

Ужаси: Вие сте скептични по отношение на любовта. Винаги, когато някой е мил с вас, се чудите дали има скрит мотив. Отнема ви много време да се отворите за другите, защото не искате те да използват вашите тайни. Вие сте затворена книга и ви трябва наистина някой упорит влюбен мъж.

5 ТИПА ДУХОВНИ ВРЪЗКИ, КОИТО СРЕЩАМЕ В ЛЮБОВТА

Фантастика: Вие сте мечтателки. Винаги мечтаете за своята приказка, която да не е типичното клише от романтичните филми, така че често идеята за любовта ви харесва повече от реалността. Имате високи стандарти, така че ще откажете да се задоволите с нещо по-малко от тях.

Класика: Вие сте старомодни. Искате да бъдете ухажвани, да ви взимат палтото и да ви дърпат стола преди да седнете на масата. Нямате нищо против да развивате връзката си бавно, защото очакването е една от най-добрите части.

Поезия: Вие сте страстни. Когато харесвате някого, не можете да спрете да мислите за него и чувствате емоциите си адски интензивно. Любовта е красива, но разбитото сърце ви отвежда на тъмно място.

Трилъри: Искате вашият партньор да ви дава прилив на адреналин. Живеете за това чувство и няма да се задоволите с по-малко. Веднага щом влезете в рутина, започвате да скучаете.

Биографии: Вие сте реалистки. Разбирате, че любовта ще бъде разхвърляна и никой от двама ви няма да е перфектен, но очаквате нещо истинско.

Научна фантастика: Имате брилянтен ум и не се страхувате да правите важни промени. Можете обаче да бъдете малко песимистични по отношение на любовта, връзките и мъжете като цяло.

Хумористични: Умеете да се смеете над себе си и обичате да се забавлявате. Не приемате себе си твърде сериозно и карате всички около себе си да се усмихват, което е страхотно!

Екшъни: Имате нужда от партньор, който е спонтанен и авантюристичен, защото няма да бъдете щастливи да си седите вкъщи всеки уикенд. Искате да пътувате. Искате да изследвате. Искате да видите света.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама