Лошите черти на приятелките ти според зодията


Лошите черти на приятелките ти според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Знаем, че всяка жена обожава приятелките си! Всяка минута, прекарана с тях в сладки приказки, е истински балсам за душата. Но въпреки че в твоите очи приятелките ти са най-милите, сърдечни и разбиращи създания, те също си имат своите „кусури“. Ето кои са най-лошите им черти според зодията, с които просто трябва да се примириш.

Овен

Представителките на тази зодия са наистина много верни приятелки, които никога не биха те предали. Въпреки това, те са изключително темпераментни и импулсивни. Могат да те защитят със зъби и нокти, когато трябва, но могат и да спорят с теб със същата настървеност. Понякога просто трябва да ги оставиш да спечелят спора.

Телец

Телците ще са до вас денонощно – дори да им звъннеш в 3 сутринта, винаги ще си добре дошла в дома им! Тяхното слабо място, що се отнася до приятелството, е че очакват същата отдаденост и от теб. Логично, бихме добавили, но те наистина могат да бъдат доста всепоглъщащи и ревниви. Най-добрият вариант е, ако споделяте една компания, защото така няма да те ревнуват чак толкова от другите ви общи приятели.

Близнаци

Да имаш приятелка, родена под знака на Близнаци, е наистина вълнуващо пеживяване. Тя може да ти звънне в 2 сутринта в сряда, за да ти каже, че отивате на море, просто защото така го е решила! Лошото при Близнаците е, че често могат да те карат да се чувстваш подтисната, защото винаги са душата на компанията - щури, забавни и приказливи.

Рак

Лоялни и грижовни, Раците винаги ще те похвалят, ще изслушат проблемите ти и ще те окуражат, когато се чувстваш безсилна. Но понякога присъствието им може да е задушаващо, обгрижват те толкова много, че понякога се чудиш приятели ли сте или нещо повече.

Лъв

Лъвовете винаги ще те окуражат, когато имаш нужда от тяхното мнение. Но те също искат нещо в замяна – да им правиш комплименти, да им звъниш често по телефона, с две думи – да ги боготвориш. Приятелството със зодия Лъв никога не е равнопоставено, защото те винаги ще се опитват да те контролират.

Дева

Девите умеят да анализират и наблюдават, затова винаги могат да ти дадат коректен съвет. Не се бъркат в делата ти, освен ако не си ги помолила за мнение, което е страхотно качество. Лошото при тях е, че са изключително стриктни, дори и в приятелските си отношения. Те имат график за всичко и подреденият им живот понякога наистина може да ви изкара от равновесие.

Везни

Въпреки че Везните са познати като дипломатични и гостоприемни, те имат и повърхностна, суетна страна. Представителките на тази зодия имат големи очаквания за всички околни. Ако не отговаряш на представите им, те се ядосват.

Скорпион

Скорпионите наистина могат да бъдат страхотни приятели – верни, забавни и отговорни. Получавате всички тези качества обаче, само ако се докажете с годините. Скорпионите са изключително мнителни и рядко допускат външни хора до себе си. Дълго време могат да ви подлагат на безразличие и различни изпитания, само за да се убедят в лоялността ви.

Стрелец

Стрелецът е най-свободолюбивата зодия, затова не се учудвай, ако приятелката ти, родена под този знак, често изглежда дистанцирана. Освен това, те обикновено казват всичко, което мислят и то без цензура, а ако случайно думите им те наранят, не изпитват никакво угризение. Не обичат да спорят излишно, така че са склонни на компромиси, ако мнението ви е различно.

Козирог

Козирозите са горделиви и независими, но изпитват и нужда да покровителстват. Трябва да ви е ясно, че щом сте в приятелски отношения, това означава, че те са решили да бъде така. Рядко ще ви споделят проблемите си, защото за тях това е признак на слабост, но без да се замислят ще се опитват да разрешат вашите.

Водолей

Водолеите са приятели мечта – умни, забавни и със собствено мнение по всички въпроси. Те не се опитват да се налагат, за тях приятелството е нещо, което двама души градят заедно. Никога няма да те принудят да направиш нещо, но ако са го очаквали от теб, много ще се разочароват. Най-лошото е, че в такива моменти никога няма да ти кажат, а от теб се очаква да владееш телепатия.

Риби

Рибите са изключително верни приятели и е истинско щастие, ако имаш поне един приближен от тази зодия! Те са състрадетелни, отзивчиви и чувствителни, но понякога могат да бъдат доста агресивни. Ако си ги наранил по някакъв начин, не очаквайте да си излеят душата пред вас, напротив – бъдете готови за истински психически тормоз!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама