Любовен уикенд хороскоп за 28-29 април


Любовен уикенд хороскоп за 28-29 април
Снимка: iStock/Guliver

Научете какво ще се случи в романтичен план този уикенд.

Овен

Във всички случаи любовта и връзките ще изискват от вас сериозен подход през уикенда, така че колкото и лекомислено и лежерно да подхождате обикновено, ще трябва да се концентрирате.

Телец

Краят на месеца е изключително неблагоприятен за изясняване на взаимоотношения, демонстриране на изисквания и претенции и стартиране на нови връзки.

Близнаци

През уикенд атмосферата на любовния фронт става по-хармонична, а обстоятелствата се подреждат сякаш с магическа пръчица.

Рак

Вашите желания през почивните дни ще срещат отзивчивост до голяма степен, но твърде явното им изискване могат да бъдат възприети като претенции и капризи, така че имайте едно наум.

Лъв

Емоциите ще са водещи при вас – ще се радвате на силни любовни трепети, но те ще бъдат съпътствани и от известно напрежение.

Дева

Уикендът е подходящ за развиване на личните ви качества, които в бъдеще ще ви направят по-привлекателни в очите на противоположния пол.

Везни

Ако желаете да си спестите охлаждането във взаимоотношенията, което лека-полека се настанява във връзката ви, не пропускайте възможности за кратка временна раздяла през почивните дни.

Скорпион

Не е лошо да се погледнете отстрани и да смекчите тона към партньора, защото рязкото ви и остро поведение биха могли да го наранят сериозно.

Стрелец

Имате нужда да се съсредоточите върху личните си дела - кариера, обществен живот или хоби.

Козирог

През уикенда звездите ще се усмихнат на онези Козирози, които са решили да сключат брак, да изведат връзката си на по-зрял етап, да станат родители или да осъществят някаква по-сериозна съвместна цел.

Водолей

Спокойствието е бъде кодовата дума за този уикенд - не се поддавайте на слабостите си, бъдете уверени и не губете връзка със здравия разум.

Риби

Ще получавате внимание от най-различни страни, което в крайна сметка ще ви смути малко или много.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама