Любовни хроники: Кърсти Али и Джон Траволта


Любовни хроники: Кърсти Али и Джон Траволта
Снимка: Getty Images

Кърсти Али и Джон Траволта никога не са имали романтична връзка, но това далеч не означава, че не е имало химия или дори любов.

Актрисата, която почина в понеделник на 71 години след кратко боледуване, винаги е говорила откровенo за чувствата си към Траволта, когото нарича „най-голямата любов“ в живота си.

Али и Траволта са участвали в три филма заедно: „Вижте кой говори“, „Вижте кой говори сега“ и „Вижте кой говори също“, първият от които излиза в кината през 1989 г. В романтичната комедия Кърсти играе счетоводителката Моли, която забременява след афера с женен изпълнителен директор. Траволта е в ролята на Джеймс, шофьор на такси от Ню Йорк, който препуска през задръстванията в центъра, за да закара раждащата Моли в болницата и между тях възниква приятелство.

По-късно Кърсти посочва двама колеги, към които е развила чувства, но никога не е предприела действия: Патрик Суейзи и Джон Траволта.

"Почти избягах и се омъжих за Джон. Обичах го, все още го обичам. Ако не бях омъжена, щях да отида и да се омъжа за него и щях да съм в самолет, защото той има собствен. Бяхме забавни заедно. Не беше сексуална връзка, защото не исках да изневеря на съпруга си.“ каза тя в свое интервю.

По това време Кърсти била омъжена за актьора Паркър Стивънсън. Двойката се развела през 1997, а 6 години по-рано, през 1991 година Траволта се оженил за Кели Престън. 4 години флиртът между Джон и Кърсти не спирал, докато не се намесила Кели.

„Кели дойде при мен и каза: „Защо флиртуваш със съпруга ми?“ И това беше нещо, което ме накара да взема решение - дойде краят на нашата платонична любов.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама