Любовта, която всеки човек заслужава


Любовта, която всеки човек заслужава
Снимка: iStock

Заслужавате някой, който не само да ви кара да се чувствате по-добре, но да ви насърчава да искате да сте по-добри. Той трябва да подкрепя вас и вашите цели. Някой, който да ви слуша с интерес, като че ли винаги подхващате най-интересната тема в света. Когато сте на път да се предадете, да ви мотивира и да ви накара да повярвате в себе си.

Заслужавате някой, който мисли за вас. Случайно да поставя бележки между страниците на книгите, защото знае, че това ще ви накара да се усмихнете. Да ви се обади в 2 часа, за да ви каже, че иска да чуе гласа ви. Да шофира 3 часа, само за да ви види, защото му липсвате. Да ви подари божури, защото знае, че ги обичате. Да ви изпрати мил смс, не защото се чувства задължен да го направи, а тъй като вие сте първото нещо в съзнанието му от момента, в който се събуди.

Заслужавате да бъдете избор, а не опция. Да не сте нечие "може би". Този човек да се отнася с вас като с приоритет. Да ви обича постоянно, винаги да бъде там, особено когато ви потрябва. Да положи усилия да бъде с вас, каквото и да му струва. Да ви покаже, че в сърцето му вие имате много специално място.

Заслужавате някой, който не се страхува да ви покаже, че кавалерството не е само мит. Да ви отваря вратите, да ви предложи да носи чантата ви, когато е тежка, въпреки че знае, че приятелите му ще му се подиграват. Да ви държи ръката ви, когато ви е трудно. Да ви третира като истинска дама, защото е джентълмен.

Заслужавате някой, който ви обича безусловно. Който ще ви погледне в очите и ще ви накара да се почувствате като най-красивия човек на света. Който не би изтъквал недостатъците ви, вместо това ще ви обича повече заради тях. Защото знае, че не сте перфектни, но все пак се отнася с вас така, сякаш сте.

Заслужавате такава любов - истинска, пламенна, страстна. Изпълнена с уважение и искреност... Заслужавате някой, който е наистина заинтересован да ви види истински щастливи.

Всички ние заслужаваме това, дори повече, защото заслужаваме да бъдем обичани. Заслужаваме своя собствена доза магия. Заслужаваме една красива приказка. Заслужаваме щастие. И преди всичко, заслужаваме тази истинска любов!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама