Може би любовта ви плаши, но когато се появи правилният човек, ще забравите всички страхове


Може би любовта ви плаши, но когато се появи правилният човек, ще забравите всички страхове
Снимка: iStock/Guliver

Никога не сте били страхливци. Напротив, винаги сте вървели през живота свирепо и безстрашно. Винаги сте били смели и силни. С изключение на едно нещо.

С времето се ужасявате от любовта и от всичко, което има общо с нея. Дори мисълта да се влюбите за вас е нещо много страшно.

Оправдавате се като казвате, че не можете да се насилите да вярвате в любовта, когато сте били предадени и наранени толкова много пъти. Не можете да повярвате, че любовта може да бъде чиста и че може да има положителен резултат върху вас.

Дори ставате саркастични и песимистични, когато става дума за чувства. Но ако сте честни към себе си, ще видите, че само се опитвате да замаскирате страха си с този сарказъм и ирония.

Но начинът, по който виждате любовта, не е неестествен, като вземете предвид всичко, през което сте преминали.

За съжаление, болката и тъгата преобладават в редките моменти на щастие, които сте изпитали.

Истината е, че в живота си сте имали различни типове мъже, но някак си се оказа, че те просто не са за вас. По някакъв начин всички те успяха да ви наранят.

И разбира се, всичко, което се случи, остави последствия върху вашата личност. Това промени възгледите ви за живота и любовта, и ви промени като личност.

Всички тези мъже не са ви наранили - те са ви накарали да повярвате, че всеки човек на този свят ще се отнася с вас по същия начин.

РАЗБИРАНЕТО Е ОСНОВА НА ЛЮБОВТА

Знам, че се страхувате и няма нищо лошо в това. Знам, че сте изгубил всякаква вяра в любовта.

Но това, което не знаете, е, че правилният човек ще накара всички тези страхове да изчезнат, сякаш никога не са съществували.

Той ще ви даде цялата си любов и подкрепа и ще ви накара да разберете, че винаги можете да разчитате на него. Той ще ви покаже, че любовта съществува.

Той ще направи всичко възможно, за да ви увери, че ще остане с вас каквото и да се случи. В добро и в зло.

Този човек никога няма да ви накара да се съмнявате в неговата лоялност или любовта, която изпитва към вас. Той никога няма да ви накара да поставите под въпрос стойността си и никога няма да ви накара да молите за неговата любов и внимание.

И най-важното - той винаги ще изпълнява обещанията си.

Той никога няма да направи нищо, за да ви нарани умишлено, защото винаги ще взема предвид вашите емоции.

И накрая, този мъж никога няма да ви изостави и ще се опита да ви докаже, че е различен от всички останали.

Знам, че мислите, че човек като този не съществува. Но повярвайте ми - всичко това е само в главата ви. Защото този човек ще дойде, когато най-малко го очаквате.

Когато се появи, ще ви покаже защо никога не се е получило с всички тези мъже от вашето минало. И той ще ви накара да разберете, че всичко, през което сте преминали, си заслужава.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама