На приятелите, които са до нас в най-трудните битки


На приятелите, които са до нас в най-трудните битки
Снимка: iStock/Guliver

На приятелите, които ни напомнят кои сме, когато забравим и когато започнем да действаме странно, озовавайки се в ситуации, които не отразяват нашите ценности, вярвания или души.

На приятелите, които ни казват, че не трябва да понижаваме стандартите си, само защото преживяваме труден период и търсим незабавно удовлетворение. На тези, които винаги ни удрят по едно рамо или шамар, тръгнем ли да се отклоняваме от собствения си път.

На приятелите, които ни подкрепят, дори ако не са съгласни с това, което правим, но въпреки това се появяват неочаквано, за да не бъдем сами в последствията след глупавите избори. Те правят всичко по силите си, често дори надскачат себе си, за да бъдат до нас, дори когато ги отблъскваме.

6 ТИПИЧНИ ФРАЗИ НА САМОТНИТЕ ЖЕНИ, КОИТО ОТБЛЪСКВАТ ДРУГИТЕ

На приятелите, които ни защитават от хора с лоши намерения, от тези, които твърдят, че ни обичат, само за да могат да се възползват от това, което предлагаме. На приятелите, които се превръщат в ловни хрътки, надушвайки лъжи от километри и оголвайки зъби пред врага. Тези, които виждат истината, докато ние вярваме в лъжи. Тези, които наистина пазят гърба ни.

На приятелите, които говорят от наше име, когато не можем да говорим за себе си. На приятелите, които остават и в най-трудните битки, вместо да ни осъждат или да си тръгнат.

Вие сте истинската светлина в живота. Вие виждате в нас онова, на което обръщаме гръб често. Водите битките ни, дори когато не сме победители и страдате с нашите поражения. Не всеки брат или сестра може да е добър приятел, но всеки приятел е истински брат или сестра…

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама