Не се задоволявам с ролята на „резерва“! Или ме избери, или ме пусни, за да търся щастието си!


Не се задоволявам с ролята на „резерва“! Или ме избери, или ме пусни, за да търся щастието си!
Снимка: iStock

Не принадлежа към онези хора, които ще се задоволят с ролята на „резервен план“. Съжалявам, но това не е за мен. Отказвам да бъда на второ място. И ако все още не разбираш това или не забелязваш празното ми сърце - съжалявам, но срещата ни беше грешка.

Честно казано, не виждам смисъл в такава връзка, когато един от партньорите само дава, а вторият го приема безразлично. В същото време той дори не осъзнава това или се преструва, че е така.

Да, наистина те обичам. Но искам любовта да бъде взаимна. В противен случай чувствата ми се превръщат в мъчение. Сърцето ми се къса от болка. И аз обичам себе си достатъчно, за да позволя да се унижавам дори заради теб. Съжалявам!

Сега разбираш какво имам предвид. Ако наистина обичаш, тогава ме избирай всеки ден. И потвърждавай с дела и чувства този избор.

Разбирам, че в живота нещата няма да бъдат винаги прекрасни. Вероятно ще има дни, в които няма да стоим един до друг. Когато ще ме вбесиш и ще ме накараш да викам като луда. Това е нормално, това е животът.

Ще има моменти, в които може да сме толкова уморени да се борим за любовта си, че просто да искаме да се откажем, да се разделим и да се забравим. Но ще има моменти, когато всичко, от което ще се нуждая, ще са твоите ръце и нежните ти прегръдки. Това ще изпълни сърцето ми с щастие, а душата ми - със спокойствие.

НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ ГРЕШКИ В ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ПАРТНЬОРИТЕ

И през цялото това време искам да ме избираш. Въпреки всичко и всички!

Искам и двамата винаги да се избираме един друг - и в мъка, и в радост. Ако ти е твърде трудно да го направиш, просто ме пусни. Върни ми свободата и ми дай шанс да търся щастието си!

Както можеш да видиш, формулата на любовта е много проста. Всичко се свежда до един общ знаменател - ИЗБОР. А любовта изобщо не е само страст и пеперуди в стомаха. Това е изборът, който правите ЗАЕДНО с партньора си. Избирате се взаимно и следвате този избор докрай!

Вие избирате да се обичате и да се борите за връзката си. Ето защо за мен е толкова важно да знам дали аз съм твоят избор или съм просто опция.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама