Някои хора никога няма да бъдат с вас, защото не са предназначени да бъдат


Някои хора никога няма да бъдат с вас, защото не са предназначени да бъдат
Снимка: iStock

Да жадувате за някой, който е така далеч от ръцете ви, от сърцето и душата ви, е нещо безсмислено. Докато се "наслаждавате" на страданието си, може да загубите от поглед някой наистина прекрасен човек...

Това, което винаги е било, винаги ще бъде. Но какво ще стане, ако се опитаме да постигнем това, което не е за нас? Ако искаме да сме с някой, който не е предназначен за нас? Понякога се борим жестоко за любов, която не съществува и никога не е съществувала.

Човекът, когото наистина заслужавате, също като вас ще полага усилия за развитието на отношенията ви. Нещата между вас просто ще се получават, защото сте свързани и заедно се борите за любовта си.

Но някои хора никога няма да бъдат с вас, колкото и да искате това. Затова можете или безкрайно да губите време и нерви за безсмислени опити, или да оставите тази ситуация в миналото и да се опитате да разберете какво ще ви предложи бъдещето. В крайна сметка, подсъзнателно вече знаете, че в момента нищо няма да се получи между вас. Може би времето ви още не е дошло. Може би между вас няма онази "искра", на която се надявате. Или може би просто не сте предназначени да бъдете заедно.

Не се опитвайте да насилвате нещо, което просто не съществува. Не губете времето си да полагате душата и сърцето си на олтара на връзка, която не е предопределена да се случи. Заслужавате повече. И вие много добре знаете това.

Не дръжте сърцето си отворено за тези, които не го заслужават. Ако чакате онези, които никога няма да дойдат, това само ви прави нещастни. И можете просто да загубите от поглед някой наистина прекрасен човек. Не се изключвайте от света само защото се надявате, че другият човек ще се промени.

Прекарвайте времето си с приятели и семейство, правейки това, което обичате. Това, което наистина е предназначено за вас, ще бъде ваше. Повярвайте!

Не поставяйте на първо място в живота си онези, които не правят същото за вас. Опитите да осъзнаете това, което не е предопределено да се случи, само ще разбият сърцето ви. Обичайте себе си и рано или късно животът ви ще тръгне по правилния път.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама