От психолог: 10 знака, че някой ще бъде невероятен партньор


От психолог: 10 знака, че някой ще бъде невероятен партньор
Снимка: iStock

Как можете да разберете дали човекът, с когото се виждате от известно време, ще бъде невероятен партньор в живота? Това може да бъде изключително трудно, особено когато не знаете дали има сериозни намерения към вас, както вие към него.

За да ви помогнем, ви споделяме 10 знака, че излизате с човек, който има потенциала да се превърне в страхотен партньор.

1. Познавате се от известно време

Нещата между вас се получават и никой от вас не може да се насити един на друг. Изглежда, че се познавате от дълго време и той се интересува от жената, която сте. Това е добър знак! Когато един мъж иска да знае всичко за вашия интелект, креативност, страст към живота и активно се опитва да открие по-дълбоките части на вашата личност, това означа, че има сериозни намерения.

Вижте още: 9 знака, че с половинката ви имате истинско партньорство

2. Той изважда най-доброто от вас

Без значение къде се намирате във връзката си, когато сте с него се чувствате добре, не мислите твърде много какво не ви е наред, харесва ви как той ви кара да се чувствате и каква сте, когато сте с него.

3. Той поддържа комуникация с вас

Дори когато нещата във връзката ви трябва да бъдат обсъдени, той ви слуша и наистина ви разбира и това, което казвате. Никога не би мълчал, ако е разстроен или ядосан, вместо това избира да говори за нещата с вас открито и директно.

4. Той е внимателен и щедър с вас

Въпреки че може да не ви обсипва с романтични жестове като рози и бонбони, той се намесва там, където има значение, и запомня малките неща, без да се налага да го карате.

5. Усещате истинска връзка помежду си

Когато вие го почувствате, той също го усеща. Успели сте да създадете специална връзка, ето защо, когато сте заедно, можете да бъдете наистина себе си. И той ви приема такава, каквато сте, без каквато и да е преценка.

Вижте още: Ще бъдете обичани отново и от някой, който знае как

6. Той си мисли за вас и иска да го знаете

Когато е на работа, навън, прекарва време с приятелите си или просто е някъде без вас, той ви пише в свободен момент, за да ви уведоми, че мисли за вас. Когато някой не може да ви държи далеч от ума си, това е знак, че се влюбва във вас.

7. Той е ваш любовник, но и най-добър приятел

Той е любимият ви човек, а и вие сте неговата любимка. Преди него не сте знаели, че е възможно да се забавлявате толкова много с някого и все още да имате толкова силни любовни чувства. Може би ви кара да се смеете с невероятното си чувство за хумор или безгрижното му отношение ви успокоява. Той ви разпалва и вие се наслаждавате на времето заедно.  Независимо дали става въпрос за романтична среща, или просто изпълняване на задачи заедно, всичко е по-добре, когато сте заедно.

Вижте още: 7 знака, че сте с емоционално интелигентен мъж

8. Неговите ценности са сходни на вашите

Въпреки че може да имате различни вкусове за малките неща, като любим саундтрак или предпочитан тип кухня, и двамата имате едни и същи основни три ценности в живота.

Независимо дали става въпрос за образование, пари, деца, кариера, семейство, политика или благотворителност, вие двамата сте съгласни кои три са най-важните, дори и да ги класирате по различен начин.

След като установите, че сте на една и съща страница относно общите ви основни ценности, влюбването се превръща в естествена следваща стъпка, която ви води по пътя към повишен синхрон и синергия във вашата връзка.

9. Той подкрепя вашите мечти, а вие неговите

И двамата оценявате какви прекрасни хора сте и взаимно се подкрепяте и хвалите, когато нещо хубаво се случи в живота ви или пък имате мечти, които искрено искате да реализирате.

10. Разговорите ви са дълбоки

Обичате ли да се държите един друг, когато говорите за бъдещето? И двамата цените ли моментите, в които се гледате в очите и се чувствате свързани? Когато уютните части на интимността са толкова важни и примамливи, колкото и останалите, знаете, че това, което двамата имате заедно, е истинско.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама